Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

Fra hårløs plet til fyldigere hår

Fra hårløs plet til fyldigere hår

Eva fik sig noget af en overraskelse. Tyndt hår og en hårløs plet på toppen var ikke ligefrem det, hun havde forventet. Det fik Eva til at teste forskellige produkter, men uden held. En af hendes veninder foreslog Hair Grow. Med Hair Grows ingredienser begyndte Eva at kunne mærke en forandring. 
Hårtab efter graviditet

Hårtab efter graviditet

For Sabina var tiden efter fødslen hård, især fordi hun mistede mere og mere hår. Det påvirkede Sabina så meget, at hun til sidst måtte gå med tørklæde på hovedet. Først da hun prøvede de naturlige ingredienser i Hair Grow, fik hun mere fylde og styrke i håret.
Joachim fik hjælp til hårvæksten

Joachim fik hjælp til hårvæksten

Joachim har igennem længere tid været utilfreds med sit hår. Tørt, slidt og lignede en høstak. Det matchede ikke særligt godt med hans sans for æstetik og mode, som altid har spillet en stor rolle for ham og hans familie. Joachims brokkeri kom også hans mor for øre, og snart havde hun fundet en løsning, som hun selv havde fået stor hjælp af.

Mit hår har fået en skøn fylde igen

Mit hår har fået en skøn fylde igen

”Det er bare rigtig øv at bruge tid på badeværelset, når man på forhånd ved, at håret ikke bliver, som man vil have det.” Indtil Mia Kristensen begyndte at tage Hair Grow-tabletterne, var hun ikke særligt tilfreds med sit hår. Særligt ikke når hun kunne se hovedbunden, og at skilningen var blevet bredere og mere synlig.
Sara fik sit fyldige hår tilbage

Sara fik sit fyldige hår tilbage

Alting kørte for 23-årige Sara. Hun elskede sit arbejde som pædagog, spillede masser af fodbold og havde opnået et succesfuldt vægttab. Men fundet af en klynge hår på sofaryggen ændrede alt. Pludselig var de alle vegne. I brusekabinen, på puderne og fremfor alt … i hårbørsten.
Sådan fik hår og bryn mere fylde

Sådan fik hår og bryn mere fylde

At Liselotte Ersgaard begyndte at tage Hair Grow, var lidt af en tilfældighed. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide, da Liselottes hår i mange år havde været fladt og manglet fylde. Efter noget tid med pillerne bemærkede både venner, bekendte og Liselottes frisør, at der var sket noget med hendes hår.
Sådan fik jeg styrket min hårvækst

Sådan fik jeg styrket min hårvækst

Da Filip opdagede, at hans hår var blevet tyndere, kom det som et chok. Det så fladt ud, selv efter han havde sat det, og spidserne føltes tørre og slidte. Mange af hans slægtninge døjer med hårtab, så han vidste, at det løb i familien. Filip satte alt ind på at modvirke det tynde hår, og da han prøvede de koncentrerede plantestoffer i Hair Grow, stod det klart, at han havde fundet det helt rette.