”Jeg føler mig ganske enkelt friskere i hjernen!”


Mindre skarp, udfordringer med synet og en sløv hørelse. Det lyder ikke som noget, der hænger sammen, men faktisk har det en del med hinanden at gøre. Det fandt 77-årige Knud Hansen ud af, da han læste en artikel om blodomløbet. Pludselig forstod han, hvorfor tallene var skrumpet i Sudoku-puslespillet, og det derfor tog ham længere tid at regne svarene ud. I dag får han hjælp til at takle alle udfordringerne på én gang.

Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når forandringen er aldersrelateret. Fremmer blodcirkulationen hvilket er godt for både synet, hørelsen og hukommelsen.

Syn, hørelse og hukommelse

Knud vidste godt, at han ville få svært ved at matche unges hurtighed og hukommelse. Alligevel kom det bag på ham, da alderen begyndte at trykke. Han følte sig mindre skarp og var generelt længere tid om tingene. Som det sker for mange i en moden alder, var synet og hørelsen også blevet noget ringere.

- Jeg har altid gjort, hvad jeg kunne, for at holde mig i gang, både fysisk og mentalt. Jeg træner hjernen med sudoku og musklerne med bl.a. havearbejde, forklarer Knud.

Når hans bekendte skal have klippet hæk eller ordnet brænde, er det Knud, de ringer til. Han elsker at hjælpe til. Men for nogle år siden fik han svært ved at følge med.

- Hukommelsen, hørelsen og synet … Det hele var bare lidt sløvt, og jeg sad tilbage med en følelse af, at alderen for alvor var begyndt at trykke.

Det er ikke kun motion, der er vigtigt for at leve et aktivt liv. Hjernen skal også trænes - det ved Knud bedre end de fleste. Her træner han med talspillet Sudoku.  

Planter og blodomløb

En dag fik Knud øje på en artikel i et ugeblad om blodomløbet. Først tænkte han, at det ikke vedrørte ham - indtil han læste, at blodomløbet har betydning for både synet, hørelsen og hukommelsen. Fidusen var at fremme blodcirkulationen, og her kunne planterne i kosttilskuddet Tempozil hjælpe.

- Det var lidt af en aha-oplevelse for mig. Jeg døjede med det hele, men havde bare aldrig tænkt, at det var forbundet til blodomløbet. Så jeg besluttede mig for at give Tempozil en chance, siger Knud.

En hjerne i topform

Efter 3 måneder på tabletterne kunne han mærke en tydelig forbedring. Det kom helt bag på ham.

- Jeg følte mig friskere i hjernen - næsten som om jeg var blevet lidt yngre. Hvis der sidder andre derude, som bøvler med samme udfordringer, kan jeg varmt anbefale Tempozil. Ingredienserne har i hvert fald virket 100 % for mig, fortæller Knud med et smil.

Hjælp hukommelsen og styrk din mentale performance. Også godt for dit syn og din hørelse.

Interesseret?

Gør som Knud og prøv Tempozil i dag