”Jeg fik hjælp til mit syn”

Gennem de sidste 20 år har Annette været udfordret på sit syn. Ved et tilfælde faldt hun over en annonce med tempeltræet og de mange egenskaber, som hun i sin tid skrev om til sin gartnereksamen. Og så blev hendes interesse vakt. Annette valgte at prøve Tempozil med ekstrakt fra tempeltræet. Det har hun ikke fortrudt.

Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når forandringen er aldersrelateret. Fremmer blodcirkulationen hvilket er godt for både synet, hørelsen og hukommelsen.

Huskede ginkgo biloba fra sin eksamen som gartner

63-årige Annette Clausen fra Brørup er uddannet gartner og nyder de skiftende årstider i sin meget velplejede have. Netop hendes uddannelse blev grunden til, at hun begyndte at tage Tempozil fra Wellvita.

Tempozil indeholder ekstrakt fra ginkgo biloba - også kaldet tempeltræet - og stammer oprindeligt fra Kina. Det specielle træ var blandt emnerne, da Annette i sin tid var til gartnereksamen.

En annonce for Tempozil mindede hende om tempeltræets mange gode egenskaber - bl.a. at ekstrakt fra bladene fra det meget slidstærke træ bidrager til et godt syn. Men at hun opdagede Tempozil var lidt tilfældigt.

- Jeg har gennem det sidste lange stykke tid hjulpet min nabo, som jeg får magasinet Hjemmet fra hver uge. Der så jeg en annonce for Tempozil.

- Efter at have set annoncen igennem nogle gange besluttede jeg mig for at prøve. Jeg vidste jo fra min eksamens gruppeprojekt, at kineserne tilskrev tempeltræet mange gode egenskaber. Så det var egentlig lidt for nysgerrighedens skyld, at jeg valgte at bestille.

- Når det kan hjælpe mig, hvorfor skulle det så ikke også kunne hjælpe andre. Det vil i hvert fald glæde mig rigtigt meget, hvis andre kan få den hjælp, jeg har fået.

Opkald fra Wellvita blev afgørende

Annette fortæller, at hun gennem de sidste 20 år har været udfordret på sit syn. Men for knap 4 måneder siden var den hjælp, hun havde fået gennem de 20 år, ikke længere nødvendig. Hun glædede sig selvfølgelig rigtigt meget over det, men tænkte ikke nærmere over årsagen, før hun fik et opkald fra Wellvita.

- Det var et serviceopkald, som jeg havde givet tilladelse til. De ville blot høre, om jeg var tilfreds med Tempozil, og om jeg havde mærket nogen effekt, fortæller Annette.

- Vi fik en hyggelig snak, hvor medarbejderen også spurgte, om jeg havde bestilt produktet pga. problemer med træthed, hukommelsen eller synet. Det var først her, det slog mig, at det kunne være derfor, jeg på det seneste havde haft så gode oplevelser med synet.

Annette er rigtig glad for den hjælp, hun har fået af ginkoekstraktet i Tempozil og håber, at mange andre også hører om produktet.

- Når det kan hjælpe mig, hvorfor skulle det så ikke også kunne hjælpe andre. Det vil i hvert fald glæde mig rigtigt meget, hvis andre kan få den hjælp, jeg har fået, afslutter Annette med et stort smil.

Hjælp hukommelsen og styrk din mentale performance. Også godt for dit syn og din hørelse.

Interesseret?

Gør som Annette og prøv Tempozil i dag