”Jeg måtte skrive huskesedler til mig selv”

Berit er en aktiv kvinde, som ofte går ture på 5-6 km. Hun har en stor appetit på at rejse og sidder sjældent med hænderne i skødet, men da hendes mor blev syg, fik hun svært ved at bevare overblikket. Huskesedlerne hobede sig op på køleskabet, og energien forduftede. Den overraskende hjælp fandt hun i et særligt planteudtræk.

Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når forandringen er aldersrelateret. Fremmer blodcirkulationen hvilket er godt for både synet, hørelsen og hukommelsen.

For mange bolde i luften

De fleste har prøvet at glemme ting. Passwords, nøgler - måske endda en tid hos tandlægen. Glemsomhed er helt normalt, men i svære perioder kan det tage overhånd. Det oplevede Berit Tousig, da hendes mor blev syg.

- Jeg boede tæt på min mor og er ikke på arbejdsmarkedet, så det var helt naturligt, at det blev mig, der passede hende sammen med mine 2 søskende. Og jeg ønskede virkelig også at være der for hende, men det var hårdt, fortæller Berit, som fra den ene dag til den anden havde langt mere at se til.

Og når man som menneske bliver presset af ekstraordinære omstændigheder, er det ikke nye systemer, digitale portaler og sene aftentimer ved computeren, man har mest brug for. Men det var præcis det, som Berit nu måtte indstille sig på.

- Der var bare så meget at huske. Nye passwords til mine apps, loginoplysninger til MitID, digital post… Listen var nærmest endeløs, og jeg mistede hurtigt overblikket. Så jeg skrev mange huskesedler til mig selv.

- Jeg er overbevist om, at det daglige tilskud har øget mit overblik og gjort mig mindre træt. Det er jo derfor, jeg er så ivrig efter at dele min gode oplevelse. Hvis det kan hjælpe andre, så er min mission lykkedes!

Fik overskuddet tilbage

En dag besluttede Berit sig for, at det var nok. Hun havde brug for en hjælpende hånd og kontaktede Wellvita, som hun har været kunde hos i mange år.

- De tog sig god tid til at lytte, og efter at have hørt om mine udfordringer, anbefalede de Tempozil. Det indeholder ginkgo biloba, som er godt for hukommelsen, og vitamin B6 mod træthed. Det lød perfekt i mine ører, så jeg bestilte straks en pakke, fortæller Berit, og det har hun ikke fortrudt.

Faktisk har hun svært ved at se, hvordan hun skulle have klaret sig igennem den hektiske tid uden ingredienserne i Tempozil.

- Jeg er overbevist om, at det daglige tilskud har øget mit overblik og gjort mig mindre træt. Det er jo derfor, jeg er så ivrig efter at dele min gode oplevelse. Hvis det kan hjælpe andre, så er min mission lykkedes!

Tempozil er et produkt, man kan tage, så længe man ønsker - og Berit har et fast abonnement, så hun aldrig løber tør. Hun har ingen planer om at stoppe.

- En ting er helt sikkert - jeg fortsætter med Tempozil, afslutter en smilende Berit.

Hjælp hukommelsen og styrk din mentale performance. Også godt for dit syn og din hørelse.

Interesseret?

Gør som Berit og prøv Tempozil i dag