Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

Jeg fik hjælp til mine knæproblemer

Jeg fik hjælp til mine knæproblemer

For Christer Ullmark blev ledsmerter en ubehagelig konsekvens af mange års hårdt fysisk arbejde. Særligt det at ligge på knæ har ikke været uden konsekvenser for Christer. Derfor var han ikke sen til at slå til, da en ven rådede ham til at prøve Revadol. Et tip han i dag er glad for, at han fik.
Jeg havde ondt i kroppens led

Jeg havde ondt i kroppens led

Da Sonja Dall vågnede en morgen, havde hun svært ved at bevæge sig og havde ondt i kroppens led. Sonja fik konstateret slidgigt, og hendes kolleger begyndte at undersøge mulighederne for et flexjob til hende. Alle blev derfor overrasket, da hun kom tilbage på arbejdet. Årsagen var hun ikke i tvivl om – den hed Revadol.
Lindrer mine smerter og giver bedre bevægelighed

Lindrer mine smerter og giver bedre bevægelighed

Sussi styrtede på sin mountainbike for et par år siden og kom til skade med knæet. Selv efter en operation voldte knæet problemer. Sussi fik anbefalet at prøve Revadol. Nu kan hun igen sætte sig på hug og ligge på knæ, når hun arbejder i haven, eller når hun leger med datteren.
Smerterne kom snigende da jeg holdt pause

Smerterne kom snigende da jeg holdt pause

Søren havde lært at leve med sine smerter hen over årene og vænnede sig til tanken om, at der ikke var noget at gøre. Først da naboen anbefalede Revadol, kom Søren på rette spor. Det krævede i begyndelsen noget tålmodighed, men efterhånden kom virkningen. I dag er Søren rigtig glad for, at han begyndte på produktet.