”Lindrer mine smerter og giver bedre bevægelighed”

Sussi styrtede på sin mountainbike for et par år siden og kom til skade med knæet. Selv efter en operation voldte knæet problemer. Sussi fik anbefalet at prøve Revadol. Nu kan hun igen sætte sig på hug og ligge på knæ, når hun arbejder i haven, eller når hun leger med datteren.

Lægemiddel der giver lindring og bedre bevægelighed ved let til moderat slidgigt. Baseret på glucosamin udvundet af rejeskaller.

Startede med et styrt

Selvom man stadig er under 40 år, kan man godt få slidgigt. Det har Sussi Thomsen fra Silkeborg måtte sande. Sussi styrtede på sin mountainbike for et par år siden og kom til skade med knæet. Knæet blev opereret, men voldte Sussi store problemer efterfølgende.

- Jeg blev anbefalet at prøve Revadol til at lindre mine smerter og få bevægeligheden tilbage, fortæller Sussi.

- Revadol har hjulpet mig rigtig meget. Nu kan jeg igen gå på hug og ligge på knæ, når jeg arbejder i haven, eller når jeg leger med vores lille datter, siger Sussi. 

- Revadol har hjulpet mig rigtig meget. Nu kan jeg igen gå på hug og ligge på knæ, når jeg arbejder i haven, eller når jeg leger med vores lille datter, siger Sussi. 

Pause bekræfter virkningen

- Jeg holdt i øvrigt pause med Revadol, mens jeg var gravid, men skavankerne med knæet kom hurtigt tilbage. Nu tager jeg atter Revadol dagligt, og har det godt igen.

- Vi har netop bygget vores eget hus i udkanten af Silkeborg – tæt på skoven. Jeg har selvfølgelig også givet en hånd med i forbindelse med byggeriet. Specielt haven har været mit domæne. Jeg har ikke tal på, hvor mange trillebøre fulde med jord, jeg har flyttet. Jeg er bare taknemmelig for, at jeg atter kan, slutter Sussi, der anbefaler andre med ondt i leddene at prøve Revadol. 

Smerter, stivhed og hævede led? Få daglig hjælp mod symptomerne ved let til moderat slidgigt.

Interesseret?

Gør som Sussi og prøv Revadol i dag