”Smerterne kom snigende da jeg holdt pause”

Søren Kristensen havde lært at leve med sine knæsmerter hen over årene og vænnede sig til tanken om, at der ikke var noget at gøre. Først da naboen anbefalede Revadol, kom Søren på rette spor. Det krævede i begyndelsen noget tålmodighed, men efterhånden kom virkningen. I dag er Søren rigtig glad for, at han begyndte på produktet.

Lægemiddel der giver lindring og bedre bevægelighed ved let til moderat slidgigt. Baseret på glucosamin udvundet af rejeskaller.

Skade i håndboldkamp

En skade i en håndboldkamp for mere end 35 år siden har længe voldt Søren Kristensen besvær.
- Allerede mens jeg arbejdede som håndværker, måtte jeg bruge en pude, når jeg skulle ned på knæ. Det hørte jeg meget for fra kollegaerne, siger Søren og griner.

Naboen anbefalede Revadol

Jeg havde egentligt lært at leve med smerterne hen over årene. Selvfølgelig var det til stor gene, men jeg vænnede mig til tanken om, at der alligevel ikke var noget, man kunne gøre ved det, beretter Søren.

- En dag fortæller min nabo hen over hækken om Revadol, som han har brugt med succes mod sine ledproblemer. Jeg havde godt lagt mærke til, at han var begyndt at gå bedre, end han plejede, men havde egentligt ikke tænkt over hvorfor.

- Men så fortalte han mig om de piller, han tog, og gik med det samme ind og hentede et glas Revadol, som han forærede mig.

- Efter 14 dage med tabletterne var intet sket, og selv om jeg godt ved, at 35 års slid i knæene ikke forsvinder bare sådan, var jeg faktisk ved at give op. ’Det virker heller ikke’, tænkte jeg, men valgte dog at fortsætte, fortæller Søren.

-Det er jeg utroligt glad for, at jeg gjorde. For langsomt begyndte der at ske noget, og yderligere 3 uger senere var smerterne i mine led så godt som forsvundet. Jeg glemte simpelthen, at jeg havde ondt. Én ting er sikkert: jeg glemmer ikke at tage mine Revadol.

Aktivt liv uden ledproblemer

- Det er jeg utroligt glad for, at jeg gjorde. For langsomt begyndte der at ske noget, og yderligere 3 uger senere var smerterne i mine led så godt som forsvundet. Jeg glemte simpelthen, at jeg havde ondt. Én ting er sikkert: jeg glemmer ikke at tage mine Revadol.

- Jeg har prøvet at holde en pause i 14 dage og så kom smerterne snigende igen, siger Søren, der i dag lever et aktivt liv uden ledproblemer.

Smerter, stivhed og hævede led? Få daglig hjælp mod symptomerne ved let til moderat slidgigt.

Interesseret?

Gør som Søren og prøv Revadol i dag