"Jeg fik hjælp til mine knæproblemer"

For Christer Ullmark blev ledsmerter en ubehagelig konsekvens af mange års hårdt fysisk arbejde. Særligt det at ligge på knæ har ikke været uden konsekvenser for Christer. Derfor var han ikke sen til at slå til, da en ven rådede ham til at prøve Revadol. Et tip han i dag er glad for, at han fik.

Lægemiddel der giver lindring og bedre bevægelighed ved let til moderat slidgigt. Baseret på glucosamin udvundet af rejeskaller.

Hårdt arbejde for knæene

5-6 timers arbejde liggende på knæ hver dag. Det er sådan, Christer (66) har haft det i sit arbejde som gulvlægger og bygningsarbejder gennem mere end 30 år. Christer er selvstændig i byggebranchen og kan lide de mange forskellige opgaver, det medfører. 

Men det hårde fysiske arbejde og alle de timer, han gennem årene har brugt på at ligge på knæ, har ikke været uden konsekvenser for Christers led. De sidste 10 år har han kæmpet med ledsmerter i skuldre, tommelfingre og især i knæene.

- Næsten alle i min branche har knæproblemer, siger Christer.

Gennem årene har Christer kunnet begrænse sine ledsmerter ved at holde kroppen i gang og bl.a. træne i et fitnesscenter. Han har altid haft en aktiv livsstil, hvor styrketræning, golf og skiløb har været nogle af Christers foretrukne aktiviteter. 

- Jeg havde aldrig troet, at løsningen på mine ledproblemer ville komme fra rejeskaller. Timingen kunne ikke være meget bedre, for folk har været hjemme i lang tid og haft brug for hjælp fra håndværkere til at bygge og renovere, siger Christer med et smil.

Spiser normalt ikke piller

For to år siden blev de problemer og smerter, Christer havde i knæene, værre end normalt. I lang tid kunne han ikke træne, som han plejer. Det var noget, der satte sine spor.- Mine ledproblemer blev så slemme, at jeg var nødt til at finde en løsning. Da en ven foreslog, at jeg skulle prøve WellvitasRevadol, var jeg frisk på det. Det på trods af at jeg altid har været imod at tage piller. Men man ved jo ikke, hvad der virker, før man har prøvet det, indrømmer han. 

Rejeskaller blev løsningen på ledproblemerne

- Efter et par måneder mærkede jeg effekten. At det tog lidt tid er nok ikke så mærkeligt i betragtning af den belastning, jeg udsætter leddene for hver dag, fortæller Christer og fortsætter.

- Revadol passer mig perfekt. Efter jeg bestilte på hjemmesiden, er tabletterne blevet sendt til mig regelmæssigt. Det eneste, jeg skal huske, er at tage 3 tabletter om dagen.

Revadol-tabletterne er baseret på glucosamin, som ekstraheres fra rejeskaller. Det er noget, Christer kan lide.

- Jeg havde aldrig troet, at løsningen på mine ledproblemer ville komme fra rejeskaller. Timingen kunne ikke være meget bedre, for folk har været hjemme i lang tid og haft brug for hjælp fra håndværkere til at bygge og renovere, siger Christer med et smil.

Smerter, stivhed og hævede led? Få daglig hjælp mod symptomerne ved let til moderat slidgigt.

Interesseret?

Gør som Christer og prøv Revadol i dag