”En tydelig forbedring på mine led”


Social- og sundhedsassistenten Lene Olesen oplevede, at problemer med hofterne satte begrænsninger - både på jobbet og i privatlivet. En veninde foreslog Cartiflex Collagen fra Wellvita, og dét har gjort en kæmpe forskel for Lene. I dag kan hun gøre alle de ting, som hun holder mest af. Noget hendes kolleger også har bemærket. 

Se interviewet med Lene hvor hun fortæller om sine oplevelser med Cartiflex Collagen.

Boswellin kan medvirke til produktionen af kollagen og til behagelige led. Indeholder også kollagen samt næringsstoffer, der på hver sin måde hjælper din krops knogler, brusk, bindevæv og muskler.

Problemer med hofterne

Hunden Buller trisser af sted ved siden af 60-årige Lene Olesen fra Esbjerg. De to elsker at gå lange ture sammen. Blandt Lenes andre yndlingsaktiviteter er dejlige køreture ud i det blå på motorcyklen og leg med børnebørnene.

De seneste år har Lene dog måtte begrænse netop de aktiviteter på grund af problemer med sine hofter. Hofteproblemerne har desuden givet mange udfordringer i jobbet som social- og sundhedsassistent, hvor Lene snildt går mellem 6-10 km om dagen. 

- I dag er det 6 måneder siden, at jeg begyndte at tage Cartiflex Collagen, og jeg må virkelig sige, at ingredienserne har gjort, at jeg mærker en tydelig forbedring.

Kollegerne bemærkede forskellen

Lene er blevet bedre til at passe på sig selv og er bl.a. skiftet til en anden afdeling på sin arbejdsplads, hvor hun ikke skal gå nær så meget, og så er hun også blevet langt bedre til at lave sine øvelser.

- For et halvt år siden fik jeg flere øvelser af min fysioterapeut, og der var flere af dem, jeg ikke kunne udføre. Men det kan jeg nu - helt uden problemer. Nu kan jeg gøre alle de ting, som jeg rigtigt gerne vil, fortæller Lene med et stort smil.

Det er heller ikke gået ubemærket hen hos Lenes omgivelser, at hun har fået hjælp til sine hofter. - Mine kolleger har også bemærket det og spørger, hvad pokker jeg dog har gjort. Så jeg får sendt mange billeder af produktet. Jeg kan absolut anbefale det til andre, der har de samme udfordringer, som jeg havde, afslutter Lene.

Dobbelt virkning på dine led: Sæt gang i kollagen-produktionen og modvirk ubehag i leddene.

Interesseret?

Gør som Lene og prøv Cartiflex Collagen i dag