”Sådan fik jeg min nattesøvn tilbage”


Pia Reinholdt kan i dag se tilbage på en årrække, hvor hendes tilværelse blev forstyrret af dårlig søvn. Hun var konstant stresset og irritabel, og lige meget hvad hun forsøgte, hjalp intet, før hun en dag læste om Sedaforte og dets indholdsstoffer til afslapning og god søvn. Det blev et vendepunkt i hendes liv.

Se videoen og hør, hvordan Sedafortes indholdsstoffer har hjulpet hende.


Kamille og citronmelisse bidrager til afslapning, mens humle virker beroligende og fremmer en god søvn. Schizandra kan hjælpe med at håndtere stress.

Skilsmisse ødelagde søvnen

Da vi møder Pia i hendes dejlige hus i Grindsted, er det en frisk og glad kvinde, der åbner døren, og ingen ville tro at hun for nylig konstant var træt og irritabel som følge af søvnbesvær.

Pia havde et ellers velfungerende liv, men en skilsmisse og en opslidende kamp om forældremyndigheden gav Pia alt for meget at tænke på. Pias familie og datteren Frederikke var bekymrede. De støttede naturligvis Pia og gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe hende tilbage på rette spor.

Snart skulle det dog vise sig, at et nyt problem dukkede op: Hun fik svært ved at sove - et problem, der rammer mange danskere hvert år. For mange ødelægger det humøret.

Pia Reinholdt:

- I dag kan jeg endda vågne op og gå på toilettet - og så gå ind i seng og sove videre bagefter.

Naturlige ingredienser blev løsningen

En dag faldt Pias øjne på en reklame for naturmidlet Sedaforte. Det var beskrevet som et plantebaseret præparat med ingredienser, der virkede på flere måder i forhold til søvn. Pia besluttede sig for at prøve og bestilte en pakke hjem.

- Efter nogle uger begyndte der at ske noget. Jeg kunne ganske enkelt mærke, at det virkede. Hvis jeg tager en Sedaforte-tablet hver aften en time før jeg går i seng, falder jeg hurtigere i søvn og sover godt hele natten. I dag kan jeg endda vågne op og gå på toilettet - og så gå ind i seng og sove videre bagefter, fortæller Pia.

- Det er ganske enkelt en stor lettelse, at mine søvnproblemer er løst så enkelt. Jeg kan bare mærke, hvordan mit gode humør er tilbage, fordi jeg, takket være ingredienserne i Sedaforte, nu atter får min gode nattesøvn.

Rastløs og anspændt? Her er din daglige hjælp til god søvn, afspænding og stresshåndtering.

Interesseret?

Gør som Pia og prøv Sedaforte i dag