"Jeg manglede sol og lys"

Isabelle har rejst verden rundt og har både studeret og arbejdet udenlands. Da hun efter mange år bestemte sig for at flytte hjem, blev det med tiden ikke helt så nemt. Isabelle manglede sol og lys og kunne ikke lide det i det hele taget. Hverdagen var tung, og ingenting var sjovt. Det ændrede sig, efter at hun fik anbefalet Safrosan. 

Safran medvirker til positivt humør, følelsesmæssig balance og afslapning. Riboflavin, niacin, magnesium samt biotin bidrager til nervesystemets normale funktion.

Livsglad kvinde

Isabelle er en livsglad kvinde med et bredt smil og glimt i øjet. Også på hendes arbejde trives hun.

– Jeg er lærer og elsker virkelig mit arbejde med hyggelige kolleger og de herlige unge mennesker, fortæller Isabelle åbenhjertigt.

At rejse er Isabelles lidenskab. Hun har rejst verden rundt og har både studeret og arbejdet udenlands i mange år. Senest boede hun på Hawaii, før hun bestemte sig for at flytte hjem. 

– Jeg er meget gladere. Jeg er så tilfreds med tabletterne - de er jo milde og naturbaserede. Så jeg vil helt klart fortsætte med dem, til jeg er sikker på, at foråret er kommet for at blive, afslutter Isabelle med sit smukke smil.

Hverdagen var tung 

– Da jeg flyttede hjem, var det forår og helt vidunderligt - så det var virkelig en rigtig afgørelse. 

Men da efteråret og mørket kom, følte Isabelle sig træt og utilpas. Akkurat på samme måde som hun huskede det fra sine yngre år. 

– Jeg manglede sol og lys og kunne ikke lide det i det hele taget. Hverdagen var tung, og ingenting var sjovt. Jeg havde ikke lyst til at lave noget, fortæller Isabelle. 

Vendepunktet

Alle mennesker har behov for sol og dagslys, men nogle af os kan være mere afhængige af det end andre. Da er det godt at vide, at der findes urter i naturen, som kan hjælpe.

– En ven talte godt om safran, og da jeg læste, at safran kan bidrage til at støtte et positivt humør, ville jeg prøve Safrosan. 

Allerede efter kort tid begyndte Isabelle at få en god fornemmelse.

– Jeg er meget gladere. Jeg er så tilfreds med tabletterne - de er jo milde og naturbaserede. Så jeg vil helt klart fortsætte med dem, til jeg er sikker på, at foråret er kommet for at blive, afslutter Isabelle med sit smukke smil.

Naturens støtte til et positivt humør og den mentale balance.

Interesseret?

Gør som Isabelle og prøv Safrosan i dag