To udfordringer - en løsning

Du kender det sikkert. Efter et stort måltid med kulhydrater og fedt kan det føles som om, maven buler ekstra meget ud. ”Pyh, jeg føler mig tyk lige nu," tænker du måske. Men er det overvægt eller luft?

Det ene udelukker desværre ikke det andet. Der kan sagtens være tale om begge dele.

Først har maven svært ved at fordøje den fede mad og udvikler gasser, så du bliver oppustet. Og på den lange bane sætter kalorierne sig som ekstra kilo rundt om maven.

Svaret på denne dobbelte udfordring kan være Macoform Plus.

Macoform Plus-tabletterne kan synkes sammen med et glas vand. 2 tabletter om dagen - før de største måltider.

Macoform Plus

Dobbelt hjælp til din mave

Macoform Plus indeholder artiskok, som stimulerer fordøjelsen, reducerer oppustethed og kan modvirke ubehag i maven. Artiskok kan derudover reducere mængden af fedt i blodet og fremme et vægttab. Fennikelfrø, kamilleblomst og pebermynteblad kan modvirke flatulens og udspilet mave. Kamille understøtter en normal fedtfordøjelse og reduktion af kropsvægt.

Enkeltkøb
479 ,-
Abonnement 120 tabletter/hver 2. måned Spar 100 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
189 ,-
Første levering - spar 50% 189 ,-
Mindstepris inkl. fragt 228 ,-

Herefter per levering 379 ,-
Mindstepris inkl. fragt 418 ,-

Kun 6.31 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

NETOP NU: Gratis Multivitamin

Når du køber Macoform Plus, får du lige nu en gratis pakke Multivitamin med i din bestilling. Tilbuddet gælder til og med 25. februar 2024.

Mindre fedtniveau i blodet

En hjælp til dit vægttab

Når det gælder et varigt vægttab, findes der ikke nogle lette ”snuptags”-løsninger. Men hvis du tager to Macoform Plus tabletter hver dag, kan du få en enkel og langsigtet støtte til at tabe dig.

Efter et måltid bliver fedt, sukker og alkohol fordelt ud i blodet. Det er kroppens energireserver, som bruges til forbrænding i musklerne, når vi er aktive. Herfra kan det også lagres som fedtreserver til senere brug. Desværre kan kroppens energi-regnestykke være temmelig ubarmhjertigt, og hvis vi indtager mere energi, end vi forbruger, tager vi på i vægt. Nøglen er derfor at øge sit aktivitetsniveau. Golf, vandreture, cykle, danse eller svømme - valget er dit. Det vigtigste er at finde noget, du kan lide, så du fastholder de gode takter.

Macoform Plus er en ekstra hjælp for dig, der gerne vil tabe dig. Tag en tablet en halv time før hver af dagens to største måltider, f.eks. frokost og aftensmad. Tabletterne indeholder koncentrerede plantestoffer, som påvirker kroppens fordøjelse. Stofferne kan hjælpe koppen med at mindske niveauet af fedtstoffer i dit blod, så du får hjælp til at fremme dit vægttab.

Plantebaseret

Er du vegetar? Dette produkt er fremstillet uden animalske ingredienser og kan indgå i en vegetarisk kost.  

Fedt, lever & galde

"Snyd" leveren og hjælp din fedtfordøjelse

Fed mad og velbehag i maven? Tricket er at tyvstarte produktionen af fordøjelsessaft i leveren, så fedtet fra et stort måltid ikke skal holde i kø for at blive nedbrudt. Og netop her kan de koncentrerede stoffer fra artiskok hjælpe.

Når din tallerken er tom, er madens rejse gennem fordøjelsessystemet allerede i gang. Mange tror, det kun foregår i maven og tarmene, men leveren er mindst ligeså vigtig. Den står for at behandle fedtstofferne fra vores mad og er en slags sorteringscentral, der tager sig af nedbrydning af affaldsstoffer. Men for os, der elsker en god bøf og måske en lille dessert, er leverens galdeproduktion nok det mest interessante.

Galden er betegnelsen for den fordøjelsessaft, der sørger for, at vi kan nedbryde fedt i leveren og optage det i tarmen. Selvom fedt har et dårligt ry, er det et vigtigt energigivende næringsstof. Kroppen har brug for det. Vi skal bare ikke have for mange af de mættede fedtstoffer, som der bl.a. findes i rødt kød og fede sovse.

Flatulens, opstød og luft i maven

Modvirk oppustet mave og ubehag

Oppustethed og opstød efter et måltid er tegn på, at fordøjelsen ikke fungerer, som den skal. Når fordøjelsen arbejder langsomt, ophobes den ufordøjede del af føden i tyktarmen. Det kan sætte gang i en gæringsproces, og denne gæringsproces udvikler forskellige luftarter, som kan få din mave til at blive oppustet.

Mange oplever, at maven er flad om morgenen, men med indtagelse af mad i løbet af dagen bliver maven mere og mere oppustet – med ubehag og luftafgang til følge.

Luft i maven er ofte forbundet med oplevelsen af, at luften 'slipper ud' af kroppen på uønskede tidspunkter. Fra munden, som ræb eller opstød, eller fra tarmen som flatulens (prutter). Ofte er følelsen af luft i maven også ledsaget af ubehag i forbindelse med den oppustede mave. Og så synes de fleste nok også, at en udspilet mave er et kosmetisk problem. 

Løsningen er at sætte gang i fordøjelsen. Kombinationen af koncentrerede planter i Macoform Plus er god for din mave, og sætter effektivt skub i dit fordøjelses flow.

Den fantastiske artiskok

Hvorfor er artiskok så god for vores mave? Den karakteristiske plante med de spidse blade indeholder værdifulde næringsstoffer, blandt andet bitterstoffet cynarin der stimulerer udskillelsen af galde og herved hjælper med at fordøje fedt og absorbere fedtopløselige vitaminer fra maden. Planten kan reducere mængden af fedtstoffer i blodet og fremme et vægttab.

Artiskok-ekstrakt, undertiden kaldet artiskokblad-ekstrakt, udtrækkes fra plantens blade. Artiskok har en lang historie som et traditionelt middel mod maveproblemer.

Artiskokken i Macoform Plus er et højkoncentreret ekstrakt standardiseret til 5 % cynarin.

Pebermynte

Pebermynteekstrakt (Mentha piperita) ekstraheres fra de blomstrende pebermynteplanter. Den flerårige plante indeholder en aromatisk olie, hvori der også indgår menthol. Pebermynteekstrakt er blevet brugt til at lindre oppustethed og afhjælpe tarmluft i tusinder af år.

Kamille

Kamille (Matricaria recutita) er en blomstrende plante i kurveblomst-familien (Asteraceae). Kamilleplantens toppe bruges til at fremstille te, flydende ekstrakter, kapsler og tabletter. Kamille er traditionelt brugt gennem tusinder af år for at opretholde normal fordøjelse. Kamilleblomst kan derudover fremme en normal fedtfordøjelse og vægttab.

Fennikelfrø

Fennikel (Foeniculum vulgare) er en flerårig plante ved Middelhavskysten, der hører under Umbelliferae-familien. Planten betragtes som en af de ældste afgrøder i historien, og der findes optegnelser om, at den blev dyrket helt tilbage i romertiden og i oldtidens Egypten. Fennikelfrø er kendetegnet ved en sød duft og bitter smag. Vores maver elsker frøene for deres evne til at fremme fordøjelsen.