Døjer du med væske i kroppen?

[col=#F06607/ FØLES BENENE TUNGE?] Mangel på energi og træt i kroppen? Måske har du brug for hjælp til at ”dræne” kroppen.

Du har måske hørt, at landmænd af og til må dræne deres marker for vand efter perioder med meget regn. Det samme kan gøre sig gældende, når kroppen skal af med eventuelt overskydende væske. Men fortvivl ikke - i mange tilfælde er der faktisk enkel hjælp at hente. Et kompleks af planteekstrakter kan være lige det, din krop har brug for.

3 steder hvor du typisk mærker væske i kroppen

Væske i vævet

Når vi taler om væske i forbindelse med vores krop, tænker de fleste nok på det vand, man drikker, på urinen der ender i toilettet, og på sveden som kroppen udsondrer. Men faktisk er det alt det, der sker med væsken herimellem, der har størst betydning for vores velbefindende. Mængden af vand i kroppen kan nemlig svinge, og der er forskelle på, hvor meget væske du har i vævet og kroppen.

Når væske trænger ud i vævet fra dine blodbaner, er det en helt normal og nødvendig ting. Væv og celler har brug for væske, ilt og næring. Men sommetider bliver væske fanget i vævet. Det er også et helt normalt fænomen. F.eks. når du står op eller sidder ned gennem længere tid. Her kan du opleve en følelse af tunghed – ofte mærker man det særligt i benene. Du oplever måske også træthed og mangel på energi. Løsningen er at understøtte kroppens udskillelse af væske og affaldsstoffer.

Kom af med vandet

Det nyudviklede produkt Hydrolet er på kort tid blevet et stort hit i Danmark. Tabletterne giver en effektiv hjælp til at støtte kroppens udskillelse af vand sammen med de affaldsstoffer, kroppen ikke skal bruge. Hydrolet er baseret på et stærkt koncentrat af 5 planter med bioaktive stoffer, som på forskellig vis påvirker kroppens evne til at komme af med væsken.

Fem koncentrerede planter

HYDROLET er baseret på planten agerpadderokke, som støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer. Derudover indeholder tabletterne hibiscus, som bidrager til kredsløbet i de små blodkar. Blomsten kan hjælpe til at mindske følelsen af tunge ben og til at fremme den mentale og fysiske kapacitet. Mælkebøtte hjælper til at bevare en normal vandladning, glat burre fremmer udskillelsen af væske via nyrerne og majssilke bidrager til at støtte udskillelsen fra urinvejene.

[col=#20BB8B/Lettere... Stærkere... Friskere.] Prøv et kompleks af planter, der støtter udskillelsen af vand og [col=#20BB8B/udrensning] af affaldsstoffer.

Hydrolet

Vand i kroppen og udrensning

Agerpadderokke støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer. Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion og kan hjælpe til at mindske følelsen af tunge ben. Kalium bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk.

Enkeltkøb
379 ,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar 80 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
149 ,-
Første levering - spar 50% 149 ,-
Mindstepris inkl. fragt 188 ,-

Herefter per levering 299 ,-
Mindstepris inkl. fragt 338 ,-

Kun 9.96 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00