”Strukturen i min hud er blevet synligt bedre”

Når tiden er knap, er hudpleje ikke højt på prioriteringslisten. Det kan Mathilde Legaard tale med om. Hun er enlig mor til to drenge, og for hende er det afgørende, at den daglige hudplejerutine er både nem og effektiv. Netop disse kvaliteter har Mathilde fundet i Collagen Skin Improver. Og nu er veninderne begyndt kommentere den forskel, de ser i Mathildes hud.

Collagen Skin Improver indeholder VERISOL®-kollagen, som forbedrer hudens elasticitet og struktur, reducerer rynker og mindsker appelsinhud.

Travl hverdag

39-årige Mathilde Legaard fra Esbjerg er pædagog og mor med stort M til to aktive drenge. En travl hverdag med mange jern i ilden og et aktivt fritidsliv efterlader ikke meget tid til, at Mathilde kan pleje sig selv og sin hud. Mathilde har tidligere prøvet at få en god hudplejerutine op at køre.

- Jeg har forsøgt mig med forskellige cremer og masker - men det tager bare tid. Tid, som jeg egentlig ikke synes, jeg har. Eller som jeg hellere vil bruge på noget andet.

SE VIDEOEN OG HØR HVORDAN MATHILDE FIK HJÆLP TIL SIN HUD

- Jeg har brugt produktet i et par måneder efterhånden, og jeg kan mærke og føle en rigtig god udvikling!

En forandring der bemærkes

Da Mathilde læste, at Wellvita i Esbjerg søgte testpersoner til det nye produkt Collagen Skin Improver, blev hendes nysgerrighed alligevel vakt. Hun har tidligere læst om, hvordan kollagen-produkter effektivt plejer huden indefra og kan bidrage til at reducere rynker og appelsinhud.

- Nu har jeg været testperson på Collagen Skin Improver i 4 måneder, og det er bestemt ikke noget, jeg fortryder, fortæller Mathilde med et stort smil. Hun kan mærke en tydelig forskel på sin hud. 

- Jeg har fået en flottere glød, og strukturen i min hud er blevet synligt bedre. 

Forandringen er heller ikke gået ubemærket hen hos Mathildes veninder, som flittigt bemærker, at Mathilde ser friskere ud end tidligere. 

- Så må jeg jo fortælle, at jeg tager et dagligt tilskud af kollagen, smiler Mathilde.

-Jeg kan helt klart anbefale Collagen Skin Improver til andre kvinder. Hvis man som jeg fører et aktivt liv, så er det bare nemt - og det har gjort noget rigtigt godt for min hud. Det er uden tvivl en rutine, jeg holder fast i.

En genial løsning i en travl hverdag

Det er ikke kun den synlige effekt på hendes hud, som Mathilde er vild med. Hun kan også se fordelen i, hvor enkelt og nemt det er at bruge produktet.

- Det er jo egentlig en genial løsning; et lille brev med pulveret, som er nøjagtigt doseret. Jeg hælder det bare op i det glas vand, jeg alligevel drikker om morgenen - så behøver jeg ikke at gøre mere for at pleje min hud. Og så er pulveret absolut uden smag og let at opløse i vandet, fortæller Mathilde og fortsætter:

- Jeg kan helt klart anbefale Collagen Skin Improver til andre kvinder. Hvis man som jeg fører et aktivt liv, så er det bare nemt - og det har gjort noget rigtigt godt for min hud. Det er uden tvivl en rutine, jeg holder fast i.

Plej huden indefra med Collagen Skin Improver: færre rynker, mindre appelsinhud og mere spændstighed.

Interesseret?

Gør som Mathilde og prøv Collagen Skin Improver i dag