”Rynkerne blev mindre”

Som engageret hockeymor med fuldtidsjob og en sparsom fritid havde Caroline svært ved at finde tid og overskud til at pleje sin hud. Ofte blev det kun til kortere perioder med forskellige cremer. Først da Collagen SkinImprover blev en del af Carolines daglige rutiner, begyndte hun at opleve en forskel på sin hud.

Collagen Skin Improver indeholder VERISOL®-kollagen, som forbedrer hudens elasticitet og struktur, reducerer rynker og mindsker appelsinhud.

Aldrig rigtig lykkedes

Det kan være svært at få en ny rutine op at køre. Det ved 44-årige Caroline alt om. Som mange andre kvinder har hun talrige gange forsøgt at pleje sin hud med diverse cremer og måtte sande, at en travl hverdag kom i vejen for at opbygge en god rutine.

 - Cremer er ikke noget, jeg har brugt kontinuerligt. En gang imellem er det kommet op i mig, og jeg er startet op med en tro på, at nu skulle det være - men det er bare aldrig rigtigt lykkedes, fortæller Caroline. 

- Jeg oplever allerede, at dybden af mine linjer er blevet mindre, og min hud er blevet mere frisk - både at se på og røre ved, smiler Caroline.

Samme rutiner - bedre hudpleje

Men da Caroline forsøgte sig med Collagen SkinImprover, skete der en ændring. Selve brugen af produktet opfattede Caroline ikke som endnu en ting, hun skulle huske i løbet af en travl morgen. Det var i stedet noget, hun naturligt kunne gøre til en del af sine vanlige rutiner.

-Jeg laver en iskaffe hver morgen, inden jeg kører på job. Her blander jeg mit collagenpulver i. Det er nemt, og da produktet er absolut smagsneutralt, er det en perfekt løsning for mig, fortæller Caroline glad.Samtidig er Caroline meget begejstret for, at produktet lander direkte i hendes postkasse hver måned, så hun altid har sin hudpleje lige ved hånden.

Min hud er blevet smukkere og friskere at se på

Caroline ved, at selv ved de bedste betingelser er det svært at undgå aldersrelaterede rynker. Alligevel er hun blevet overrasket over den effekt, Collagen SkinImprover har haft på hendes hud.

-Jeg oplever allerede, at dybden af mine linjer er blevet mindre, og min hud er blevet mere frisk - både at se på og røre ved, smiler Caroline.

Plej huden indefra med Collagen Skin Improver: færre rynker, mindre appelsinhud og mere spændstighed.

Interesseret?

Gør som Caroline og prøv Collagen Skin Improver i dag