Sara fik sit fyldige hår tilbage


Alting kørte for 23-årige Sara. Hun elskede sit arbejde som pædagog, spillede masser af fodbold og havde opnået et succesfuldt vægttab. Men fundet af en klynge hår på sofaryggen ændrede alt. Pludselig var de alle vegne. I brusekabinen, på puderne og fremfor alt … i hårbørsten.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Hadede at se sig selv i spejlet

- Hårene var bare overalt. Jeg græd næsten, når jeg så alle de små hår, der satte sig fast i hårbørsten, hver gang jeg friserede mig, fortæller Sara, som stadig kan genkalde sig følelsen af panik.

Hun hadede at se sig selv i spejlet og forstod ikke, hvad der var ved at ske. Håret, som plejede at være let at sætte op, havde mistet sin karakteristiske fylde. Det var en hæmsko.

- Jeg bemærkede, at der var begyndt at vokse små, pæne "babyhår" frem de steder, hvor håret var tyndet ud. Det var et fantastisk syn!

Måtte vinke farvel til yndlingsfrisuren

- Jeg plejede at sætte mit hår op i en tyk knold højt på hovedet, men efter at håret mistede fylde, så det rigtig mærkeligt ud. Så jeg måtte rende rundt med lavtsiddende frisurer. Det var slet ikke mig.

Sara var frustreret. Hun burde nyde glæden over, at hun endelig havde tabt sig, men i stedet sad hun med et problem, hun ikke anede, hvordan hun skulle løse. Selv familien bemærkede, at der var noget galt.

- Min mor kunne se, hvor ked af det jeg var, og gav mig en pakke Hair Grow. Hun er fast kunde hos Wellvita og havde hørt gode ting om produktet. Jeg var virkelig desperat efter at få hjælp, så jeg gav det en chance.

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Håret blev langsomt fyldigere

Sara var skeptisk og turde ikke håbe på for meget. Hver morgen tog hun sin tablet, og i de første mange uger skete der ingenting. Men efter 3 måneder fik Sara sig en positiv overraskelse.

- Jeg bemærkede, at der var begyndt at vokse små, pæne "babyhår" frem de steder, hvor håret var tyndet ud. Det var et fantastisk syn!

I dag er Hair Grow en fast del af Saras morgenrutine. Som abonnent får hun leveret forsyninger direkte til postkassen, når hun er ved at løbe tør, så hun slipper for at foretage nye bestillinger. Det er dejlig nemt.

- Jeg må bare sige, at de planter i Hair Grow, de har virket rigtig godt for mig. Så hvis der sidder nogen derude, som kan nikke genkendende til mine oplevelser, vil jeg klart anbefale dem at prøve det. Jeg er i hvert fald godt tilfreds med resultatet, afslutter Sarah og bryder ud i et smil.

Interesseret?

Gør som Sara og prøv Hair Grow i dag