"Jeg har fået min søvn og energi tilbage"

En god nattesøvn er topprioritet for Monica på 56, når hun ved siden af to jobs også skal have overskud til jitterbug og tre sibiriske præmiekatte. Derfor blev dagene hårde, da hun røg ind i en periode med stress og medfølgende dårlig nattesøvn. En veninde foreslog hende Sedaforte Plus med bl.a. passionsblomst. Det skulle vise sig at være den helt rigtige løsning for Monica.

Passionsblomst fremmer søvnen. Citronmelisse virker afslappende og beroligende og mindsker desuden rastløshed, spænding og irritation. Indeholder også tryptophan og magnesium.

3-4 timers søvn

Når man har svært ved at falde i søvn, kan det hurtigt blive vanskeligt at få hverdagen til at hænge sammen.

Det kan 56-årige Monica Åkerlöf tale med om. Da Monica mistede sin mor for 3 år siden, røg hun ind i en periode med stress og uro, hvilket førte til en ond cirkel med dårlig nattesøvn og dage uden overskud og energi.        

 - Dagene er hårde at komme igennem, når man kun får 3-4 timers søvn hver nat. Jeg følte mig udmattet det meste af tiden, men jeg måtte jo bare ”køre videre”, fortæller den arbejdsomme kvinde, der både har dagsjob som kok og aftenarbejde som teamleder. 

- Endelig har jeg fundet et produkt, der hjælper mig til at sove, fortæller en smilende Monica og afslutter, nu har jeg fået energien og livsglæden tilbage i hverdagen, så jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at bruge Sedaforte Plus.

En svær tid gav søvnproblemer

Monica mindes perioden som en svær tid med mange tanker, der især fik frit løb, når hovedet ramte puden om aftenen. Monica prøvede mange forskellige præparater i forsøget på at få sin nattesøvn tilbage, men lige lidt hjalp det.     

- Intet lod til at virke, fortæller Monica og fortsætter: - Nogle gange faldt jeg hurtigt i søvn, men efter et par timer vågnede jeg, og så var det nærmest helt umuligt at falde i søvn igen.

Passionsblomst blev løsningen på urolige nætter

En veninde, der selv havde haft problemer med nattesøvnen, foreslog Monica at prøve Sedaforte Plus, og det skulle vise sig at være den helt rigtige løsning på Monicas urolige nætter.

Sedaforte Plus indeholder bl.a. passionsblomst, som hjælper kroppen til at slappe af og hjælper søvnen til at indfinde sig – og dét var noget, Monica kunne bruge. 

- Allerede efter nogle uger kunne jeg mærke, at der begyndte at ske noget i kroppen, og jeg blev simpelthen så glad. Jeg tager to tabletter en halv time før, jeg går til ro, og det hjælper mig til at slappe af og falde hurtigt i søvn – noget, der ellers kunne tage rigtigt lang tid.

- Endelig har jeg fundet et produkt, der hjælper mig til at sove, fortæller en smilende Monica og afslutter, nu har jeg fået energien og livsglæden tilbage i hverdagen, så jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at bruge Sedaforte Plus.

Hjælp dig selv til en god søvn. Hver nat. Med passionsblomst, citronmelisse og tryptophan.

Interesseret?

Gør som Monica og prøv Sedaforte Plus i dag