”Nu sover jeg godt hver nat!”

At skulle bruge morgenen og den halve dag på at vågne ordentlig op var blevet for meget for Tom. Først langt op ad dagen følte han sig rigtig frisk. Han brugte nogle præparater mod sine søvnproblemer, som ikke fungerede for ham. I dag har han endelig fået styr på problemet.

Kamille og citronmelisse bidrager til afslapning, mens humle virker beroligende og fremmer en god søvn. Schizandra kan hjælpe med at håndtere stress.

Lysvågen og uro i kroppen

Tom Nilsen er en mand med mange jern i ilden. Hans dage er fyldt op med aktiviteter, og når han ikke har noget på programmet, giver han hellere end gerne en hjælpende hånd hos naboer og venner. Men til trods for træthed om aftenen havde han svært ved at falde i søvn.

Tom fortæller, at han typisk blev træt ved 10-tiden om aftenen.
- Når jeg lagde mig til at sove, var jeg lysvågen og følte uro i kroppen. Så måtte jeg ofte op igen. Sådan kunne det være i flere timer, før jeg faldt i søvn. Allerede ved 6-tiden var jeg normalt vågen igen. Ofte var jeg ikke ordentligt udhvilet og kunne heller ikke sove mere, fortæller Tom.

Sådan kunne han have det mange nætter i træk.
- Når det var værst, var der 7-8 nætter af den slags efter hinanden. Jeg ledte efter noget, der kunne hjælpe.

Frisk hver morgen

Tom har prøvet andre midler, men det viste sig ikke at være nogen god løsning for ham.
- Jeg følte, at jeg ikke rigtigt vågnede om morgenen. Jeg kunne komme langt op ad dagen, før jeg blev rigtig frisk. Men sådan er det heldigvis ikke nu.

- Efter at jeg begyndte at tage Sedaforte med de naturlige indholdsstoffer fra planter, sover jeg godt hele natten. Og om morgenen vågner jeg og er frisk med det samme, siger Tom.

-Det er et utrolig godt produkt. Nu sover jeg godt om natten. Jeg vil anbefale det til alle, der har søvnproblemer. Det fungerer i hvert fald for mig!

Naturlige ingredienser overbeviste Tom

Sedaforte indeholder ekstrakter fra naturlige planter, som er gode for kroppen. Det var det, der gjorde, at Tom bestemte sig for at prøve. Virkningen kom allerede efter en måneds tid.

Tom har forsøgt at stoppe med tabletterne, men har opdaget at det går bedst, når han tager tabletterne hver dag. Tom fortæller også, at der fortsat kan være nogle nætter, hvor søvnen ikke er helt i top, men at det ikke sker så tit.

- Det er et utrolig godt produkt. Nu sover jeg godt om natten. Jeg vil anbefale det til alle, der har søvnproblemer. Det fungerer i hvert fald for mig!

Rastløs og anspædt? Her er din daglige hjælp til god søvn, afspænding og håndtering af stress.

Interesseret?

Gør som Tom og prøv Sedaforte i dag

At skulle bruge morgenen og den halve dag på at vågne ordentlig op var blevet for meget for Tom. Først langt op ad dagen følte han sig rigtig frisk. Han brugte nogle præparater mod sine søvnproblemer, som ikke fungerede for ham. I dag har han endelig fået styr på problemet.