”Prøv det dog”

Steen har i lang tid haft ledproblemer, der gjorde helt almindelige dagligdags gøremål problematiske. Blandt andet havde han svært ved at sidde på hug. Steen læste en dag om Movizin i avisen og besluttede sig for at prøve. I dag er han en aktiv mand, der tilmed har deltaget i et par maratonløb.

Ingefær hjælper med at bevare leddenes bevægelighed og afhjælper stivhed i kroppens led. Hyben medvirker til leddenes udholdenhed og styrke. Indeholder også boswellia, der bidrager til god ledkomfort.

Mere end 10 år med Movizin

Steen Lerdrup fra Køge er i dag en begejstret bruger af ledproduktet Movizin Complex, som han tager dagligt. Men historien om Steen og Movizin går faktisk mere end 10 år tilbage i tiden, hvor Steen tilmed blev en af Wellvitas første Movizin-kunder.

Da Wellvita første gang besøgte Steen og hans kone Ulla, fortalte han om, hvorfor han var begyndt at tage Movizin.
- Leddene var begyndt at blive stive, og jeg oplevede, at helt almindelige dagligdags gøremål blev problematiske. Alt var blevet lidt sværere.

Især knæene og at sidde på hug voldte Steen problemer. Det mærkede han især, hver gang han skulle hente det brænde, der lå under trappen uden for huset. Det var problematisk, og nogle gange måtte han opgive.

Movizin med ingefær

En dag læste han i avisen om Movizin med bl.a. ingefær, som har hjulpet mange med deres ledproblemer.
- Jeg tænkte: Der kan jo ikke ske noget ved at prøve. Jeg vil langt hellere tage et mildt virkende middel, før jeg eventuelt vil ty til skrappere midler.

Efter nogle uger med dagligt indtag af Movizin-tabletterne kunne han mærke de første forbedringer i leddene. Og det blev kun bedre. Steen kunne nu igen begynde at hente brænde uden problemer.

-Jeg har endda deltaget i et par maratonløb. Det kræver i sandheden gode led, og det må jeg sige, at jeg har.

Har deltaget i et par maratonløb

Nu mange år efter er Steen stadig rigtig glad for produktet. Da vi besøger Steen og Ulla igen, bekræfter Steen os i, hvilken forskel produktets indholdsstoffer har gjort for ham.
Snakken går lystigt, og Steen fortæller også, at han kan lide at løbe og gerne tager på nogle lange løbeture.
- Jeg har endda deltaget i et par maratonløb. Det kræver i sandheden gode led, og det må jeg sige, at jeg har.

Steen er nu gået på efterløn og nyder, at han har en krop, der stadig gør det muligt at være aktiv.
- Selvfølgelig gør det også noget, at jeg dyrker motion og bruger min krop, men uden tabletternes indholdsstoffer ville jeg ikke kunne være så meget i gang, som jeg er i dag.

Til spørgsmålet om, hvorvidt han vil anbefale Movizin til andre, svarer han uden tøven:
- Ja, til hver en tid! Prøv det dog! Det koster ikke ret meget at komme i gang. Har du næsten råd til at lade være?, afslutter Steen med et let spørgende smil.

Alderen tærer på vores led. Prøv et koncentreret kompleks af planteingredienser mod dine ledproblemer.

Interesseret?

Gør som Steen og prøv Movizin Complex i dag