SE INTERVIEWET MED MONA

"Jeg fik hjælp til mine ledproblemer"

Mona Kristensen har døjet så meget med ledproblemer i arme, hænder og skulder, at hun måtte opgive at drive sin egen købmandsforretning. Da hendes søster anbefalede Movizin Complex fandt hun en plantebaseret hjælp der virkede. Det gjorde, at hun var i stand til at få et fuldtidsarbejde igen.

Ingefær hjælper med at bevare leddenes bevægelighed og afhjælper stivhed i kroppens led. Hyben medvirker til leddenes udholdenhed og styrke. Indeholder også boswellia, der bidrager til god ledkomfort.

Måtte opgive forretning

Mona har været væk fra arbejdsmarkedet gennem lange perioder, fordi hun har døjet med ledproblemer. Faktisk har det været så slemt, at hun har måttet opgive at drive sin egen forretning.

– For 12 år siden havde jeg min egen købmandsforretning, men til sidst måtte jeg opgive at drive den videre, selv om jeg elskede dagligdagen og kontakten med alle mine kunder, fortæller Mona. Men det blev ganske enkelt for hårdt med de mange løft, som hver gang satte min krop på overarbejde.

Gave fra min søster

– En dag fik jeg besøg af min søster, som var meget bekymret for mig. Hun havde været så betænksom at tage nogle piller med, som hun syntes, jeg skulle prøve.

Pillerne, Monas søster havde med, var Movizin Complex - et kosttilskud med bl.a. ingefær, hyben og boswellia.

– Det var en gave, som jeg blev meget glad for. Det viste jo, at hun virkeligt tænkte på mig.

– Jeg startede på pillerne samme dag. Hun havde fortalt mig, at det krævede lidt tålmodighed, men allerede efter seks uger kunne jeg begynde at mærke de første forbedringer.

– Jeg kunne mærke, hvordan jeg kunne bevæge mig mere frit. Efter ca. 10 uger fungerede leddene så godt, at jeg kunne løfte mit barnebarn igen. Til sidst havde jeg det så godt, at jeg var klar til at arbejde igen.

– Jeg kunne mærke, hvordan jeg kunne bevæge mig mere frit. Efter ca. 10 uger fungerede leddene så godt, at jeg kunne løfte mit barnebarn igen. Til sidst havde jeg det så godt, at jeg var klar til at arbejde igen.

Tilbage på arbejde

– I dag er jeg, takket være min søster, tilbage som selvstændig med mere end fuldtidsarbejde. Som mormor kan jeg også være med til at tumle på legepladsen, helt uden problemer.

– Jeg tager Movizin Complex-pillerne hver dag. De har betydet virkelig meget for mig, så dem kan jeg varmt anbefale, afslutter Mona. 

Alderen tærer på vores led. Prøv et koncentreret kompleks af planteingredienser mod dine ledproblemer.

Interesseret?

Gør som Mona og prøv Movizin Complex i dag