”Jeg har det bare … fantastisk!”


Høje temperaturer er ikke noget, der skræmmer Annika. Hun har boet i Dubai og rejser meget med sit arbejde. Alligevel kom overgangsalderens hedeture som noget af et chok. Hun følte sig antændt indefra. Varmen blussede op og blev til svedperler på huden, selv når vejret var koldt. Heldigvis havde hendes veninde et råd, der hjalp hende til færre hedeture.

Rødkløver medvirker til at reducere hede- og svedeture, og salvie styrker håret ved hormonel ubalance. Indeholder også vitamin B6, der bidrager til at reducere træthed samt til regulering af hormonbalancen.

Ubehag i hverdagen

Som sælger møder 54-årige Annika mennesker fra hele verden. Hun nyder at være på, men da hun begyndte at få hedeture, gav det udfordringer i hverdagen. Varmen kunne ramme adskillige gange om dagen, og der var sjældent noget varsel. Heden farede bare op. Indefra.

- Jeg vågnede om natten badet i sved og måtte tit stå op for at skifte både lagen og natkjole, før jeg kunne sove videre. Og de mange forstyrrelser påvirkede min søvn. Jeg var bare fuldstændig udkørt, fortæller Annika.

Selv om hun sagtens kunne joke om sine hedeture med sine mandlige kollegaer, som genkendte det fra deres koner, var det ikke spor sjovt at leve med til dagligt. Derfor brugte Annika en masse energi på at finde en løsning. Hun prøvede traditionelle midler mod overgangsalderen, men hendes krop tog ikke godt imod det.

- Jeg gik gennem en lang periode, hvor jeg testede en masse produkter. Nogle hjalp i et stykke tid, men problemerne vendte altid tilbage igen, forklarer Annika.

- En af mine veninder fortalte mig nemlig, at både hun og søsteren havde prøvet Menoflora. Hun sagde, at det virkelig havde hjulpet dem, fortæller Annika.

Fik hjælp af sin veninde

I tiden der fulgte, generede hede- og svedeturene fortsat Annikas nattesøvn og skabte ubehag i hverdagen. Hun anede ikke, hvad hun skulle stille op og følte, at hun havde prøvet alt. Det skulle dog vise sig, at der var hjælp at hente i hendes venindegruppe.

- Når jeg tager ud med veninderne, snakker vi en masse. Flere af os er på samme alder, så det handler tit om de der irriterende hedeture… Og gudskelov for det! En af mine veninder fortalte mig nemlig, at både hun og søsteren havde prøvet Menoflora. Hun sagde, at det virkelig havde hjulpet dem, fortæller Annika, som efter en ivrig internetsøgning fandt ud af, at Menoflora indeholder rødkløver: En plante der bidrager til at mindske hedeture i overgangsalderen.

Herefter behøvede Annika ikke yderligere overtalelse. Hun bestilte en pakke med det samme.

Tilbage til sit gamle jeg

Annika begyndte at tage Menoflora hver dag, og som ugerne skred frem, bemærkede hun, at hedeturene blev mindre voldsomme. Hun følte sig lettere indeni. Glad.

- Jeg har det bare så godt, nu hvor jeg har fået styr på hedeturene. Kan stadig ikke fatte, at det var så nemt… Én tablet om dagen! Jeg havde regnet med, at løsningen ville være både dyrere og mere besværlig. Det er jo "bare" planter, joker Annika.

I dag bor Annika i sit nyligt købte drømmehus sammen med hunden Sadie og katten Bjams. Ejendommen har en prægtig have med udsigt ud over en lille sø. Det tager tid at holde de mange bede, men hun elsker at se frøene forvandle sig til spirende blomster. For som hun selv siger, så er det okay at svede, når man arbejder i haven.

- Jeg er virkelig glad for, at jeg fandt Menoflora. Planterne virker rigtig godt for mig, afslutter Annika og bryder ud i et smil.

Din krop - din overgangsalder. Koncentrat af planter til at håndtere kroppens naturlige forandring.

Interesseret?

Gør som Annika og prøv Menoflora i dag