”Jeg føler mig opmærksom og klar i hovedet igen”

Da 51-årige Susanne Gunnarsson mistede sin mor, blev det starten på en svær tid. Hun følte sig sløv, kunne ikke koncentrere sig og løb tør for energi i hverdagen. Først da hendes veninde foreslog, at hun skulle prøve produkter med naturlige ingredienser, kom hun på rette spor. I dag beskriver hun sig selv som skarp og opmærksom. En kvinde med masser af energi.

Bacopa monnieri kan forbedre hukommelsen og koncentrationen. Ginseng medvirker til at fremme vitalitet, opmærksomhed og mental skarphed. Vitamin B6 og niacin bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Koncentrationsbesvær

Når man møder Susanne, er det svært at forestille sig, at hun engang døjede med koncentrationsbesvær. Hun har nemlig mange bolde i luften på samme tid og nyder at være aktiv i naturen og sin store have - men sådan har det ikke altid været. Skruer vi tiden tilbage, var situationen en ganske anden.

Sorgen satte sig i kroppen

Problemerne opstod, et stykke tid efter Susanne mistede sin mor. Hun overtog sit barndomshjem og flyttede ind med familien. Her levede hun en travl tilværelse med fem børn, mand med eget firma og et stort hus, så der var sjældent tid til at tænke over tingene. Men i sidste ende sagde kroppen fra, og det høje aktivitetsniveau stoppede. Sorgen og stressen satte sig i kroppen. Hun følte sig mentalt udmattet.


- Jeg blev glemsom, mistede overblikket og var ofte træt, forklarer Susanne, som beskriver det som et hårdt forløb. For selvom tingene gik fremad, vedblev koncentrationsbesværet. Og trætheden og følelsen af sløvhed gjorde hverdagens små problemer svære at håndtere.

-En dag betroede jeg mig til en god veninde. Da hun hørte om mine udfordringer, foreslog hun, at jeg prøvede produkter med naturlige ingredienser.

Naturen var klar til at hjælpe

- En dag betroede jeg mig til en god veninde. Da hun hørte om mine udfordringer, foreslog hun, at jeg prøvede produkter med naturlige ingredienser.


Susanne lyttede til sin veninde og undersøgte mulighederne. Hun havde altid været interesseret i, hvad naturen har at byde på, og var nysgerrig på kosttilskud. Derfor afprøvede hun forskellige produkter, men det var først, da hun fik øje på Wellvitas annonce for Remital, at hun fandt det rette. Hun var spændt på at prøve det plantebaserede produkt og syntes, at ingredienserne lød interessante.

Tager Remital hver dag    

- Jeg begyndte at spise én tablet om dagen, og efter lidt tid mærkede jeg effekten, fortæller Susanne, som efter en lang mental rejse føler, at hun har fået styr på sit liv og sin krop.


Hver anden måned modtager hun nye Remital-tabletter i postkassen, og hun administrerer selv sit abonnement på Wellvitas hjemmeside. - Det er nemt og simpelt, som hun siger.


I dag føler hun sig som sit gamle jeg, både fysisk og mentalt.


- Når jeg taler med mine venner og bekendte, anbefaler jeg altid Wellvitas produkter, afslutter Susanne med et stort smil.

Prøv et stærkt kompleks af planter for din hukommelse, skarphed og mentale performance.

Interesseret?

Gør som Susanne og prøv Remital i dag