”Fra hårløs plet til fyldigere hår”

Eva fik sig noget af en overraskelse. Tyndt hår og en hårløs plet på toppen var ikke ligefrem det, hun havde forventet. Det fik Eva til at teste forskellige produkter, men uden held. En af hendes veninder foreslog Hair Grow. Med Hair Grows ingredienser begyndte Eva at kunne mærke en forandring.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Tyndere hår

Eva går meget op i, hvordan hun ser ud. Men efter hun har passeret de 50, synes hun, det er svært at få håret, som hun gerne vil have det. 

- Da jeg var yngre, havde jeg tykt og fyldigt hår, men efter overgangsalderen mistede jeg meget hår, og det blev meget tyndere, siger Eva.

- Det bedste er, at andre begynder at lægge mærke til resultatet. Da jeg sidst havde været ved frisøren, spekulerede en af mine nære veninder på, hvad jeg havde gjort. Hun syntes, at mit hår var blevet så tykt og fyldigt, smiler Eva glad.

Fik et chok

En dag da hun ville tjekke sin frisure ved hjælp af mobilkameraet, opdagede hun lidt af et "mareridt".

- Forestil dig følelsen, da jeg så, at jeg havde en hårløs plet på toppen. Det er ikke ligefrem noget, du forbinder med kvinder - så det var jeg virkelig træt af, siger den energiske kvinde, der arbejder i det offentlige.

Tyndt hår er ikke ualmindeligt, så Eva forsøgte at leve med det og testede forskellige produkter, som ikke fungerede for hende.

- Men tyndt hår var slet ikke sjovt, siger hun og husker tilbage på tiden med sine udfordringer.

Heldigvis stoppede tilstanden ikke Evas sociale aktiviteter. Under en fælles tur med sine veninder fik hun et godt tip.

- En af dem foreslog, at jeg prøvede Hair Grow fra Wellvita. Jeg havde prøvet så meget andet - så hvorfor ikke, tænkte hun håbefuldt.

Nu ser andre effekten

Eva blev overrasket, da en af hendes to døtre et stykke tid senere besøgte hende. Datteren mente, at hendes øjenvipper var blevet fyldigere. Eva måtte også indrømme, at hendes hår var blevet lettere at pleje og style efter vask.

Der skulle gå tre måneder, før hun så forandringen: Evas hår havde fået hjælp af produktets aktive ingredienser.

- Det bedste er, at andre begynder at lægge mærke til resultatet. Da jeg sidst havde været ved frisøren, spekulerede en af mine nære veninder på, hvad jeg havde gjort. Hun syntes, at mit hår var blevet så tykt og fyldigt, smiler Eva glad.

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Interesseret?

Gør som Eva og prøv Hair Grow i dag