”Endelig føler jeg mig skarp igen”


Bodil lever livet i højt tempo. Når hun ikke er i idrætshallen, er hun aktiv i bestyrelsen i en lokalforening. Men da hun fik sværere ved at huske, mistede hun lysten til at tale foran forsamlinger. Navne smuttede, tænkepauserne blev længere. Så da Bodil faldt over et kosttilskud til hukommelsen, sprang hun ud i det. I dag føler hun sig skarp igen.

Bacopa monnieri kan forbedre hukommelsen og koncentrationen. Ginseng medvirker til at fremme vitalitet, opmærksomhed og mental skarphed. Vitamin B6 og niacin bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Kunne ikke finde ordene

De fleste af os har prøvet at kludre i ordene og glemme et navn. Sådan er det nogle gange – men det kan blive en større udfordring med alderen. Det mærkede 76-årige Bodil, da hun fik svært ved at formulere sig med den hurtighed, hun var vant til.

- Jeg skulle tænke mere over tingene, før jeg talte, og kunne ikke altid finde de rette ord. Mine børn lagde også mærke til det… De begyndte at joke med, at ”mor var blevet gammel”, fortæller Bodil.

Selv om drillerierne var venligt ment, gik det Bodil på. Hun brød sig ikke om at føle sig langsom og savnede den selvtillid, hun plejede at have.

- Jeg var virkelig opsat på at gøre noget ved det. For det betyder meget for mig at være aktiv.

- Selv om jeg da stadig kan sidde og lede efter et navn på en person i ny og næ, har jeg slet ikke de samme udfordringer med at formulere mig. Jeg føler mig skarpere igen.

Planter til hukommelsen

Løsningen viste sig dog at være nemmere at finde, end Bodil havde regnet med. Hun får Jyllands-Posten leveret hver morgen, og her faldt hun tilfældigvis over Remital, et plantepræparat til hukommelsen. Det fangede straks hendes interesse.

- Der var ikke langt fra tanke til handling. Jeg ringede til firmaet, før jeg kunne nå at skifte mening, og der gik ikke længe, før jeg modtog min første pakke Remital, siger Bodil, som var hurtig til at gøre tabletterne til en del af sin rutine.

En mærkbar forandring

- Jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket over virkningen. Efter nogle måneder begyndte jeg at mærke en forandring. Selv om jeg da stadig kan sidde og lede efter et navn på en person i ny og næ, har jeg slet ikke de samme udfordringer med at formulere mig. Jeg føler mig skarpere igen. Det er bare rart!

Bodil oplevede endda, at det gik hurtigere med at lære de nye trin, når hun var på dansegulvet. Ingredienserne i Remital havde gjort en mærkbar forskel, og i dag får hun hver 2. måned sine tabletter på abonnement.

- Hvis du har udfordringer i stil med dem, jeg har haft, vil jeg klart anbefale dig at prøve Remital. For mig har ingredienserne i hvert fald haft en god effekt, afslutter Bodil smilende.

Prøv et stærkt kompleks af planter for din hukommelse, skarphed og mentale performance.

Interesseret?

Gør som Bodil og prøv Remital i dag