Sæt din indre power fri denne sommer!

Finder du dig selv falde sammen foran tv’et lidt for ofte? Savner du energi og fysisk overskud for at kunne omfavne sommerens eventyr og oplevelser fuldt ud? Få nye kræfter med planterne i Virizil – og mærk forskellen!

VIRIZIL: Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning, vedligeholde gode seksuelle relationer og bidrage til normal blodcirkulation. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet. COENZYM Q10: B1-vitaminet thiamin medvirker til et normalt energistofskifte. 

Virizil

Abonnement (spar 50%): 179 kr.

90 tabletter/hver måned

Øget energi og vitalitet

Få mere lyst og overskud til at nyde sommerens eventyr og gøre livet sjovt igen!

Forbedret fysisk og mental performance

Ginseng kan forbedre din fysiske performance og opretholde optimal udholdenhed, energi, vitalitet samt fysisk og psykisk velvære.

Testosteronniveau

Zink bidrager til at opretholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Forbedret erektion og sexliv

Ginseng kan forbedre erektionen og hjælpe til et godt sexuelt samliv.

Køb Virizil og få gratis sommerenergi med!

Måske har du hørt om stoffet Q10, som spiller en rolle i kroppens energi-produktion. Vi producerer den naturligt i leveren og fra midten af 20’erne falder egenproduktionen løbende. Vores Q10 kapsler er yderligere tilsat det vigtige stof thiamin, som kan medvirke til kroppens energiproduktion på celleniveau.

Måske har du hørt om stoffet Q10, som spiller en rolle i kroppens energi-produktion. Vi producerer den naturligt i leveren og fra midten af 20’erne falder egenproduktionen løbende. Vores Q10 kapsler er yderligere tilsat det vigtige stof thiamin, som kan medvirke til kroppens energiproduktion på celleniveau.

Dagligt tilskud

af 30 mg Q10 (aktivt ubiquinon) i bløde gelatinekapsler - enkelt og nemt.

Thiamin medvirker til

et normalt energistofskifte og til en normal hjertefunktion.

Thiamin hjælper kroppen

med at omsætte kulhydrater og bestemteaminosyrer, så du får energi til hverdagen.

Sådan har
andre fået hjælp

Vil du høre mere om, hvordan Virizil kan hjælpe dig? Læs om en af vores kunders erfaringer med plantetabletterne.

Fredrik fik styr på sexlivet

Et godt samliv har altid været vigtigt for 64-årige Fredrik. Derfor ramte det ham hårdt, da han begyndte at få problemer med sin udholdenhed i soveværelset. Lysten var væk, og han kunne ikke genkende sig selv. Fredrik satte sig for at finde en løsning – og den blev mere naturlig, end han kunne have håbet på.

Læs hele Fredriks historie

Undersøgelse:

86 % har mærket en effekt

I vores undersøgelse bad vi kunderne vurdere, i hvor høj grad Virizil har hjulpet dem. Her svarede 86 %, at ingredienserne har hjulpet dem lidt, godt, meget godt, eller fantastisk godt. Så hvis du ønsker en hjælpende hånd til dit samliv, er Virizil værd at overveje!

Læs om undersøgelsen her


Få 2 måneders gratis Coenzym Q10!

Sammen med dit køb af Virizil.

0 kr.

Virizil

Rejsning, udholdenhed og samliv

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning, vedligeholde gode seksuelle relationer og bidrage til normal blodcirkulation.

Enkeltkøb
449 ,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar 90 kr. pr. levering
179 ,-
Første levering - spar 50% 179 ,-
Mindstepris inkl. fragt 218 ,-

Herefter per levering 359 ,-
Mindstepris inkl. fragt 398 ,-

Kun 11.96 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Få 2 månerds gratis Q10 med i købet!

Netop nu får du 2 månerds gratis Coenzym Q10 med ved køb af Virizil. Tilbuddet gælder indtil den 29. august 2024. Det gratis produkt kan ikke ombyttes til kontanter.