"Mine ben føltes som tunge stolper"


Som tidligere butiksansat ved Inger, hvad det vil sige at have trætte ben. Hun er vant til at stå op flere timer i streg. Men for nogle år siden oplevede hun en ny form for træthed. Benene føltes som tunge stolper efter bare en kort gåtur. En artikel gjorde Inger opmærksom på, at det kunne hænge sammen med blodomløbet, og et naturbaseret produkt skulle vise sig at være den perfekte løsning.

Rødvinsblade/kerner bidrager til en god blodgennemstrømning i benene, reducerer trætte og tunge ben. Kan også forbedre hudens generelle udseende.

Svært at nyde yndlingsaktiviteter 

Vi lægger ofte først mærke til det, der er vigtigt i livet, når vi ikke har det mere. Frihed for eksempel. Friheden til at være aktiv. Friheden til at tage i supermarkedet og selv gå hjem med varerne. Den erkendelse ramte Inger for nogle år siden, da hun begyndte at døje med trætte og tunge ben. 

- Jeg har altid elsket at gå. Der er mange bakker, hvor jeg bor, så hver tur i supermarkedet giver sved på panden. Det er sådan, jeg holder mig i form. Men da trætheden i benene startede, var det ikke så sjovt længere. Faktisk blev rigtig mange ting lidt mere udfordrende for mig, fortæller Inger.

Havearbejde og vandreture. Udflugter i naturen med familien. Alt det, hun holdt allermest af, var pludselig svært at nyde, fordi benene føltes udmattede og tunge. Det var en helt ny følelse.  

Alt det, Inger holdt allermest af, var pludselig svært at nyde, fordi benene føltes udmattede og tunge. Hun begyndte derfor at se sig om efter hjælp. - Jeg var så heldig at falde over en artikel om et naturbaseret kosttilskud, fortæller Inger. En kvinde fortalte, hvordan hun havde fået hjælp fra ingredienserne, og hendes udfordringer lød præcist som mine egne.

Bakken blev for stejl

- En dag måtte jeg stoppe op på bakken på vej hjem fra supermarkedet. Jeg stod med hænderne fulde af dagligvarer, for træt til at fortsætte. Det var der, jeg indså, at jeg måtte gøre noget ved problemet, siger Inger, som begyndte at se sig om efter hjælp.

- Jeg var så heldig at falde over en artikel om et naturbaseret kosttilskud. En kvinde fortalte, hvordan hun havde fået hjælp fra ingredienserne, og hendes udfordringer lød præcist som mine egne.

Inger læste sig frem til, at problemet ofte kan spores tilbage til blodomløbet. Hvis det ikke fungerer optimalt, kan der ophobe sig væske i vævet. Resultatet er tunge og trætte ben.

Lette og friske ben igen

- Normalt tager jeg ikke kosttilskud, men jeg blev grebet af tanken om, at ingredienserne i det her tilfælde kunne noget helt særligt. Så jeg besluttede mig for at prøve det, og jeg blev virkelig ikke skuffet.

Nogle måneder senere bemærkede Inger allerede en tydelig forandring, når hun gik op ad bakken på vej hjem fra supermarkedet. Benene var lettere … De føltes normale igen.

- Tænk hvor meget godt en lille tablet med plantestoffer kan gøre! Jeg kan ikke anbefale produktet Venolet nok. Nu håber jeg da bare, at min historie kan inspirere andre derude, afslutter Inger med et smil.

Pænere hud, mindre appelsinhud og ben der føles mindre trætte og tunge. Støt dine vener og få hjælp.

Interesseret?

Gør som Inger og prøv Venolet i dag