”Jeg fik en virkelig god effekt”

58-årige Marlena har altid levet et aktivt liv med bl.a. cykling og kajak. Men på et tidspunkt sagde knæene fra. Pludselig var drømmerejsen til Kilimanjaro i fare. En veninde, som tager Collagen Cartiflex, anbefalede at prøve produktet. Efter noget tid kunne Marlena mærke, at produktets ingredienser gav hende en virkelig god effekt.

Boswellin kan medvirke til produktionen af kollagen og til behagelige led. Indeholder også kollagen samt næringsstoffer, der på hver sin måde hjælper din krops knogler, brusk, bindevæv og muskler.

Ledproblemer truede drømmerejsen 

Marlena er det, de fleste vil betegne som en ægte powerkvinde. Hun har altid levet et aktivt liv. Til hverdag tager hun cyklen eller rulleskøjterne til arbejde, og når vejret tillader det, kan hun finde på at sejle i kajak ad en å, som fører hende direkte til arbejdspladsen, hvor hun arbejder som key account- og salgssupport. 

Ferierne tilbringer hun i sin hytte, som ligger midt i den skønne natur – og dét er, ifølge Marlena, balsam for sjælen.

Det var Marlenas store kærlighed til det aktive liv og ikke mindst til naturen, der i sin tid startede drømmen om at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Og Marlena er ikke bange for en udfordring. 

- Jeg har altid været eventyrlysten, og ingen fysiske udfordringer er for vilde for mig. Jeg er et menneske, der hellere siger ja end nej.

- Jeg har altid haft stor tiltro til naturbaserede produkter. Så for mig var det en selvfølge at lede efter en naturlig hjælp til mine ømme knæ, fortæller Marlena, som har en forkærlighed for fysiske udfordringer. 

Knæene sagde fra

Tiden op til turen mod Kilimanjaro stod på hård træning, der stillede store fysiske krav til Marlena. Det var under disse forberedelser, at Marlena begyndte at blive bekymret for sine knæ. 

Med en aktiv livsstil som Marlenas er det ikke usædvanligt, at leddene bliver slidte, og i Marlenas tilfælde var det knæene, der sagde fra. Men Marlena var ikke klar til at sætte en stopper for sin drømmerejse. Derfor undersøgte hun mulighederne for at få hjælp til sine knæ.

Fandt hjælp i naturen

- Jeg har altid haft stor tiltro til naturbaserede produkter, så for mig var det en selvfølge at lede efter en naturlig hjælp til mine ømme knæ. 
Marlena prøvede forskellige produkter, men effekten var begrænset.

 
- Min veninde, som selv tager Cartiflex Collagen, anbefalede mig at prøve produktet, og de ingredienser gjorde, at jeg fik en virkelig god effekt. Efter et par måneder kunne jeg gå og løbe, som jeg plejede. Jeg kunne fortsætte mine forberedelser til turen, og det lykkedes mig at nå toppen af Kilimanjaro. Det er jeg stolt af - og det har givet mig lyst til mere.

 
- Mit næste mål er Andesbjergene, og træningen skal nok gå fint, for nu har jeg jo tabletterne, smiler Marlena.

Dobbelt virkning på dine led: Sæt gang i kollagen-produktionen og modvirk ubehag i leddene.

Interesseret?

Gør som Marlena og prøv Cartiflex Collagen i dag