Dybe panderynker eller fine linjer?

Sådan rammer rynkerne

Alle ældes, men ikke én rynke er ens – og resultatet er langt hen ad vejen betinget af vores biologiske køn. Så hvilke slags rynker kan du forvente dig? Og hvad kan du gøre ved dem, når først de har fat?

Under 65 år

  • Pande: Undersøgelsen viser, at mænd får dybere panderynker end kvinder. 
  • Øjne: Her viser studiet ingen forskel på kønnene.  
  • Mund: Her viser studiet, at mænds rynker er dybere end kvinders. 
  • Hele ansigtet: Generelt får mænd dybere rynker, men det betyder ikke nødvendigvis, at de har en masse af dem.  

65 år og op

  • Pande: Når kvinder når op i 60’erne, begynder de at indhente mændene. Nu er rynkerne i panden ligeså dybe som mænds. Hvis ikke endnu dybere.  
  • Mund: Kvinders rynker er større end eller det samme som dem hos mænd.     
  • Øjne: Kvinders rynker er større end eller det samme som dem hos mænd.     
  • Hele ansigtet: Alt i alt er kvinder mest tilbøjelige til at have flere – og dybere – rynker i denne alder. Det skyldes bl.a. tab af østrogen efter overgangsalderen. Men heldigvis er der meget, du kan gøre, for at mindske forekomsten af rynker.  

Tsukahara K, Hotta M, Osanai O, Kawada H, Kitahara T, Takema Y. Gender-dependent differences in degree of facial wrinkles. Skin Res Technol. 2013 Feb;19(1):e65-71. 

[col=#054346/Hvorfor ældes huden?]

Proteinet kollagen er med til at holde huden fri for rynker. Både mænd og kvinder producerer det naturligt i kroppen, men fra omkring 25-års-alderen begynder den at falde, og når vi runder de 80, har vi ca. 68 % mindre kollagen i kroppen. For kvinders vedkommende er det især overgangsalderen, der sætter skub i denne udvikling. Kollagen falder nemlig i takt med østrogenniveauet. 

Sådan mindsker du rynker

En fugtighedscreme kan give øjeblikkelig pleje, men med Collagen Skin Improver kollagenpulver hjælper du huden indefra. Kollagenet i produktet optages direkte gennem blodbanerne, hvorfra det går ind og støtter genopbygningen af hudens struktur. Du opnår dermed en effekt på alle de udsatte hudområder. Og studier har vist lovende resultater!

Målbart mindre rynker

Et studie udført på 100 kvinder i alderen 45-65 ¹, viste en tydelig reduktion af rynker ved brug af kollagenet i Collagen Skin Improver. Undersøgelsen, der løb over 4 uger, var et såkaldt blindstudie, hvor en del af forsøgspersonerne fik et inaktivt "snyde"-pulver (placebo) uden at vide det. De oplevede minimal effekt. Hos de, der fik det aktive stof, var der til gengæld signifikant færre rynker, og mængden af prokollagen i hudens øverste lag var steget med 60%.

¹Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix SynthesisProksch E., Schunck M., Zague V., Segger D., Degwert J., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, December 2013

Collagen Skin Improver

Plej huden indefra

Collagen Skin Improver indeholder kollagen, som forbedrer hudens elasticitet og struktur, reducerer rynker og mindsker appelsinhud. Det er et smagsneutralt pulver, som leveres i sticks med en dose på 2,5 gram i hver. Indtag én om dagen for at få det fulde udbytte. 

Enkeltkøb
379 ,-
Abonnement 30 sticks/hver måned Spar 80 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
149 ,-
Første levering - spar 50% 149 ,-
Mindstepris inkl. fragt 188 ,-

Herefter per levering 299 ,-
Mindstepris inkl. fragt 338 ,-

Kun 9.96 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00