Hvem har brug for magnesium?

Det korte svar er ”alle”. Magnesium indgår i mere end 600 kemiske reaktioner i kroppen og spiller en rolle i alt fra energiproduktion, cellernes signalering gennem nerverne og vedligeholdelse af muskler og knogler.

For at opretholde en sund balance i muskler og nerver hele døgnet er kroppen ganske enkelt afhængig af magnesium. Heldigvis får vi det naturligt gennem kosten. 

Nøglen til problemfri bevægelse

Samspillet mellem muskler og nerver i muskelkontraktionen er uundværligt for det at kunne bevæge sig. Når du f.eks. tænker på at strække armen eller løfte benet, udsendes elektriske nerveimpulser fra storhjernen, som via nervebaner i rygmarven sendes ud til musklerne - en fantastisk mekanik som bl.a. gør, at kroppens muskler gnidningsfrit kan veksle mellem afslapning og spændthed. Og magnesium er med til at sikre, at systemet fungerer problemfrit. Mineralet findes i en lang række madvarer, fra fuldkornsprodukter som rugbrød til bønner og bananer. Men selvom vi får det naturligt gennem kosten, vælger nogle at supplere med et tilskud af magnesium. 

Magnesium MultiLong

Sunde muskler og nerver er helt nødvendigt for at have en bevægelig krop hele døgnet rundt. I Magnesium MultiLong får du et formidabelt magnesiumtilskud, både når det gælder sammensætning og langvarig optagelse. Produktet er…. 

· Pakket med hele 3 individuelle kilder til det gavnlige magnesium. 

· Designet som en depottablet, der udløser ingredienserne langsomt over flere timer og sikrer en forlænget optagelse. 

Tabletterne er derudover tilsat vitamin B6, som blandt andet bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Wellvitas Magnesium MultiLong er et premium-tilskud til en konkurrencedygtig pris.  

Hjælp kroppen udefra og indefra