Aktiviteter der er hårde ved leddene

Om sommeren stiger vores aktivitetsniveau - og det kan mærkes i kroppen. Efter flere måneder på sofaen skal den pludselig omstille sig til noget nyt. Her er 5 aktiviteter, som kan være hårde ved leddene, og vores tips til, hvordan du hjælper dem igennem strabadserne. 

1. Havearbejde 

Græsset skal slås, og nye planter venter på at komme i jorden. Hvis du nogensinde har ordnet have, så ved du sikkert, hvor hårdt det er.

Hele kroppen kommer i spil, og det involverer ofte bevægelser, vi ikke er vant til. Man skal ned i knæ, bøje sig, skubbe og bruge musklerne. Intet under at havearbejde giver stive led!

2. Den lange køretur sydpå  

Planlægger du at tage bilen sydpå til sommer? Kør-selv-ferie er en af de populæreste ferieformer, men de mange timer bag rattet er særligt hårdt for ryggen og skuldrene.

Man sidder i den samme position i lang tid, kroppen spænder, og vi får ikke strakt ud. Derfor er det vigtigt at støtte leddene før og under køreturen.

3. Sjov og spas i haven med de små   

Vi er vant til, at børn er fyldt med energi, men om sommeren er det som om, det når nye højder. Så hvis du har – eller får besøg af – nogle små, er der stor chance for, at du skal bygge sandslotte og lege gemmeleg.

Og dét er noget, der kan mærkes i leddene. 

4. Sport og socialt samvær 

Golf, padel tennis... en omgang rundbold med familien? Sommeren åbner op for mange nye muligheder, og når først solen skinner, stiger aktivitetsniveauet.

Men hvis du ikke er vant til at spæne rundt efter en bold eller svinge ketsjere, kan det hurtigt blive en stiv omgang for leddene. 

5. Vandreture og løb

Når det blæser, og temperaturen nærmer sig minus, vælger mange at lade motionsskoene stå på hylden.

Men sommeren har den stik modsatte effekt. Pludselig vrimler det med nye løbere på fortovet, og skovruterne fyldes op med entusiastiske vandrere, der skal nyde det gode vejr. 

Bliv klar til sommeren med Movizin Complex

Ja, du har sikkert allerede hørt rådene mod ledproblemer: sund kost, motion og konstante udstrækningsøvelser. Men det lyder jo ikke, som den sjoveste sommer – gør det vel?

Hvis du gerne vil tage en lille smutvej mod behageligere led, kan du prøve Movizin Complex, som forener ny viden om planter og indeholder både ingefær, hyben og boswellia. Indholdsstofferne har i flere forbrugerundersøgelser vist sig at have god effekt på leddenes bevægelighed.

En god støtte til en aktiv sommer! 

Movizin Complex

Hjælp mod ledproblemer

Movizin Complex er baseret på ingefær, som hjælper med at bevare leddenes bevægelighed og afhjælper stivhed i kroppens led, samt hyben der medvirker til leddenes udholdenhed og styrke. Indeholder også boswellia, der bidrager til god ledkomfort.

Enkeltkøb
379 ,-
Abonnement 180 tabletter/hver 2. måned Spar 80 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
149 ,-
Første levering - spar 50% 149 ,-
Mindstepris inkl. fragt 188 ,-

Herefter per levering 299 ,-
Mindstepris inkl. fragt 338 ,-

Kun 4.98 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00