Hvilket produkt passer til dig?

Din vej til lette og pæne ben

Vand i kroppen, tunge fødder eller generende appelsinhud? Det kan være svært at finde den rette hjælp. Derfor har vi lavet en nem guide til dig, der ønsker lette og pæne ben året rundt.

Forskellen på produkterne

Venolet og Hydrolet er to af Wellvitas absolutte bestsellers. De kan begge hjælpe dig til lette ben. Men hvad er forskellen på dem egentlig? Og hvilket skal du vælge? Guiden herunder hjælper dig til at vælge det rigtige produkt.

Venolet Hydrolet
Mod trætte ben
Venefunktion
''Dræner'' vand i kroppen
Mod tunge fødder
Udskiller vand og affaldsstoffer
Reducerer appelsinhud
Pænere hud

Hydrolet Agerpadderokke støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer. Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion og kan hjælpe til at mindske følelsen af tunge ben. Kalium bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk. Venolet er baseret på rødvinsblade/kerner, fyrrebark og vitamin C. Ingredienserne bidrager til en normal funktion af venesystemet, blodkar og kredsløbet og giver en god blodgennemstrømning i benene - faktorer, der modvirker trætte og tunge ben. Rødvinsblade/kerner kan desuden forbedre hudens generelle udseende samt bidrage til at mindske cellulite (appelsinhud).

Er du stadig i tvivl? Tag et kig her...

Normal venefunktion og pænere hud
Vand i kroppen og udrensning