”Sådan klarer mine øjne en lang dag foran skærmen”

Laila tilbringer mange timer foran skærmen. Det kommer man ikke udenom, når man er økonomichef. Hver dag er hun fordybet i bittesmå tal, og når det ikke er regnskaberne, der fylder, er det mad og bagning. Men da Laila blev ældre, fik hendes øjne brug for flere pauser, så hun spurgte sin optiker, hvordan hun kunne støtte synet. Optikerens råd var ikke bare overraskende - det gjorde en mærkbar forskel.

Blåbær vedligeholder og understøtter øjets funktion, og understøtter blodforsyningen til øjnene. Zink og vitamin A bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Vitamin C har betydning for normalt fungerende blodkar, som er vitalt for øjnene. Tabletterne indeholder også ekstrakt af boghvede og morgenfrue.

Laila fik støtte til at bevare et klart syn

55-årige Laila har haft problemer med synet, siden hun var ung, men da hun blev ældre, blev øjnene mere udfordret. For som med så mange andre ting i kroppen, forringes synet ofte med alderen. Det mærkede Laila i stigende grad i sin dagligdag - ikke kun foran skærmen, men også når hun kørte på landet i vintermørket. Vejene var snørklede og dunkle, og hun måtte knibe øjnene sammen for at læse vejskiltene.

- Jeg er vant til at se på rigtig mange tal hver dag og bruger en stor del af min tid ved computeren. Så da jeg måtte tage flere og flere skærmpauser, gjorde det mig ærlig talt nervøs… Mine øjne er jo mit arbejdsredskab, fortæller Laila.

Hun forsøgte at holde mere skærmfri. Weekenderne brugte hun på at gøre det, hun bedst kan lide. Hun gik lange ture i skoven, passede sin store landhave og afprøvede nye madretter i køkkenet. Men hverdagen var stadig præget af høj aktivitet for øjnene, og Laila var ikke sikker på, at det var nok.

- Det gør mig tryg at vide, at jeg får støtte til at bevare et klart syn… Og så er det bare så nemt, at jeg får tabletterne leveret direkte i postkassen

Naturen gemte på en løsning

- En dag fortalte jeg min optiker om mine udfordringer. Det var en af de der dage, hvor jeg havde siddet længe på kontoret, og jeg var ivrig efter at give mine øjne ekstra støtte. Optikeren nævnte, at blåbær kan hjælpe med at bevare et klart syn, siger Laila.

Rådet vakte Lailas nysgerrighed, og hun begyndte at læse en masse om emnet. Hun fandt frem til, at blåbær vedligeholder og understøtter øjets funktion, og der gik ikke længe, før hun faldt over Vistavital. Et produkt der udover blåbær på ingredienslisten også indeholdt koncentrat af de støttende planter boghvede og morgenfrue. Det lød som det helt rette for hende. 

Prøv Vistavital til halv pris

Har du også brug for hjælp til at bevare et klart syn?

Vistavital er baseret på blåbær, som vedligeholder og understøtter øjets funktion. Det har et højt indhold af antioxidanter og understøtter desuden blodforsyningen til øjnene. Derudover består Vistavital af zink og vitamin A, der begge bidrager til at vedligeholde et normalt syn, mens vitamin C har betydning for normalt fungerende blodkar, som er vitalt for øjnene.

Det var ventetiden værd

Få dage senere købte Laila et abonnement på produktet, og efter nogle måneder på tabletterne, var hun ikke i tvivl: Hun ville fortsætte med at tage Vistavital.

-  Det gør mig tryg at vide, at jeg får støtte til at bevare et klart syn… Og så er det bare så nemt, at jeg får tabletterne leveret direkte i postkassen, siger Laila.

Hun tilbringer fortsat mange timer foran computeren, men i dag ved hun, at hun gør alt, hvad hun kan, for at gøre arbejdet lettere for sine øjne.

- Jeg har taget Vistavital i lang tid, og ingredienserne har hjulpet mig rigtig meget. Så hvis du vil have hjælp til at bevare et klart syn, vil jeg klart anbefale Vistavital, afslutter Laila med et smil.

Synet forandrer sig med alderen.
Støt øjnene med naturens hjælp - og få syn for sagen!

Interesseret?

Gør som Laila og prøv Vistavital i dag