Dommen er klar:

De der planter… De kan noget!

Der findes mange videnskabelige undersøgelser, men sommetider er der intet, der slår, kundernes egen vurdering. Og når det gælder Prostabona Plus, er de enige om, at planterne kan noget.

Læs svarene fra kundeundersøgelsen her - og mød to af de tilfredse brugere. 

Prostabona Plus indeholder ekstrakt af hørfrø, som bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd, samt fennikelfrø som medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin.  

Godt, meget godt – fantastisk godt!

Da Wellvitas ”detektiver” trak i arbejdstøjet, var det første mål at finde ud af, hvor glade folk var for ingredienserne. Fik brugerne den effekt, de håbede på?

Spørgeskemaerne blev sendt ud, og resultatet afslørede et rungende… JA! 81 % af de adspurgte udtrykte, at plantestofferne i Prostabona Plus har hjulpet dem godt, meget godt eller fantastisk godt.

91 % vil anbefale produktet til andre mænd

Det næste spørgsmål, vi var interesserede i at få svar på, var, om brugerne ville anbefale Prostabona Plus til andre.

Ændringer i vandladningen kan jo være lidt af et tabu for mænd. Men overraskende nok svarede hele 91 % i undersøgelsen, at de var klar på at anbefale produktet til deres bekendte. Det vidner om, at vi er blevet mere åbne om de skavanker, der kan drille i hverdagen. Og det ser vi som en positiv udvikling.

Mød et par af de tilfredse brugere

Der er generelt stor tilfredshed med Prostabona Plus blandt de, der prøver produktet. Et par af de tilfredse mænd har endda haft modet til at stå frem med deres erfaringer. Her kan du møde Ole og Gunnar, som har taget de koncentrerede tabletter gennem længere tid.

Gunnar

- De naturlige ingredienser virker perfekt for mig!

Som lastbilchauffør er det en god ting, hvis man har styr på sin vandladning. Det kan 63-årige Gunnar skrive under på. Så da han læste om de plantebaserede ingredienser i Prostabona Plus, var han hurtig til at slå til.

Ole

- Jeg vil klart anbefale Prostabona Plus til andre modne mænd

Ole elsker at spille golf, men det er frustrerende konstant at skulle afbryde en god golfrunde for at tisse. Desværre skete det ofte for Ole, som blev mere opmærksom på den lille kirtel i bækkenområdet: prostata. 

Prøv Prostabona Plus til halv pris

Prostabona Plus indeholder ekstrakt af hørfrø, som bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd, samt fennikelfrø som medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin.