TJEK DIG SELV:

4 tegn på, at du har en normal prostatafunktion

Prostata er betegnelsen for den lille kirtel, der findes i den nederste del af mænds bækken, lige under blæren. Den vokser gradvist med alderen - og det kan føre til forandringer med vandladningen. Her er de fire tegn på en normal prostatafunktion. 

Passer de 4 tegn ikke på dig?

Du er ikke alene. Op mod 40 % af mænd over 60 år oplever forandringer i forbindelse med deres vandladning – ofte starter det allerede fra 50-årsalderen. Selvom det er ganske naturligt, så kan det være generende, ikke mindst om natten. Heldigvis er der hjælp at hente.

Støt din prostatafunktion

Med plantestofferne i Prostabona Plus kan du få hjælp til at bevare en normal prostatafunktion. Hørfrø bidrager til en normal funktion af prostata hos modne mænd, mens fennikelfrø bidrager til en normal vandladning og udskillelse af urin.

91 % vil anbefale

Ændringer i vandladningen er måske lidt af et tabu for mange mænd. På trods af dette er størstedelen af Prostabona-brugerne faktisk klar til at fortælle deres bekendte om produktet.  

I en nylig kundeundersøgelse oplyste hele 91 % af brugerne, at de ville anbefale det til andre. Derudover gav 81 % Prostabona Plus en score på 3-5, da de blev spurgt, hvor godt planterne virker for dem. En score der dækkede over udsagnene: godt, meget godt og fantastisk godt. 

Mød vores tilfredse brugere