Vælg din produkt-kombi herunder!

Køb en af de 2 bestsellere og få et gratis særligt udvalgt produkt med, som kan supplere effekten af ingredienserne.

Virizil med gratis pakke Energo Plus

Giv dit sexliv et boost - og få gratis hjælp mod stress oveni!

Fra dalende sexlyst til manglende energi. Mange mænd oplever forandringer i kroppen. Det er en naturlig del af at blive ældre – men nogle gange kan det også skyldes travlhed og udmattelse. Prøv ingredienserne i Virizil. Og få en gratis pakke Energo Plus med planter mod stress med i købet*.

Få hjælp til dit sexliv nu

* Tilbuddet slutter 12. maj kl. 23.59. Dit gratis produkt kan ikke ombyttes til kontanter.

Virizil indeholder bl.a. ginseng, som kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning, vedligeholde gode seksuelle relationer.

Hvad er Energo Plus?

Energo Plus er baseret på schisandra, som medvirker til mentalt og fysisk velvære samt stresshåndtering, og russisk rod der bidrager til optimal mental og kognitiv funktion. Indeholder maté, der virker opkvikkende ved træthed og stress, og vitamin B12 i Energo plus bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Collagen Skin Improver med gratis pakke C-Zinc

Reducer rynker og få gratis vitaminer til huden oveni

Færre rynker og pænere hud? Det er nogle af de resultater, du kan opnå med et dagligt, langvarigt indtag af kollagenet i Collagen Skin Improver. Køb nu – så får du en pakke gratis C-Zinc med vitaminer til din hud*.

Få hjælp til din hud nu

* Tilbuddet slutter 12. maj kl. 23.59. Dit gratis produkt kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvad er C-Zinc?

C-Zinc indeholder både vitamin C og zink, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til immunforsvarets normale funktion. Zink bidrager også til at vedligeholde en normal hud. Vitamin C medvirker desuden til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.