Tror din mave stadig det er jul?

Suppler dit vægttab med konjakrod og kom hurtigere i mål

Vægttab er simpelt. Du skal forbrænde mere, end du indtager. Derfor er en af de helt store hæmsko ofte vores appetit - særligt efter jul. For vi kan løbe nok så mange ture, men hvis vi konstant overspiser, når vi ikke langt. Og det er her, konjakrod kommer ind i billedet. Den smarte fiberplante kan nemlig hjælpe dig til at blive hurtigere mæt.

Fyld maven, spis mindre

Fibrene i Konjakrod (glucomannan) udvider sig mange gange deres eget rumfang, når de opløses i vand. Den geleagtige masse udfylder en del af mavesækken, og derfor skal der en mindre mængde mad til, inden du føler dig mæt. En smart måde at styre appetitten på.

Sådan gør du: Følg disse 4 trin

Vores plantebaserede vægttabsprodukt – Fibramin – indeholder fiber fra planten konjakrod (glucomannan), som bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost.

Sådan fungerer det:

Vægttab kræver nye vaner


Vores helbred er en af de vigtigste grunde til at tabe sig, men det er ikke nemt. Der er billig fastfood overalt, og mange af os tilbringer for meget tid foran en skærm. Vi er med andre ord ikke på benene hele dagen ligesom vores forfædre, som hverken havde bil eller computer.

Et vægttab er derfor også et opgør med vores moderne vaner. Løb en tur, kom ud i naturen. Det er svært i starten, men ved at gøre motion til en del af din hverdag og spise sundt, er du godt på vej.

Fibramin

Hjælp til vægttab

Fibramin er baseret på fiberplanten konjakrod (glucomannan), der bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost. Effekten opnås ved dagligt indtag af 3 gram glucomannan (3 x 1 g dagligt).