Valentinsdag er kun begyndelsen…

Sådan fanger du forårsfølelsen året rundt!

Valentinsdag er til for at fejre kærligheden, men når energien udebliver i soveværelset, er det svært at få den til at slå gnister.

Ingredienserne i Virizil kan forbedre mænds rejsning og udholdenhed og give mere energi til parforholdet.
Bestiller du en pakke denne uge, får du ikke bare hjælp til at vedligeholde kærlighedslivet - du får også 6 måneders forbrug af vitamin D til både dig og din partner med i købet.

Ginseng til dit kærlighedsliv

Planten ginseng stod højt på mænds ønskeliste, længe før vores tidsregning begyndte. Og det giver god mening. Ginseng bidrager nemlig til optimal udholdenhed, energi og vitalitet – og så kan den tilmed fremme og forbedre rejsning.

Så hvis dit sexliv har brug for et ekstra skub, er ginseng et godt sted at starte. Planten er den bærende ingrediens i Virizil... Din hjælp til det gode kærlighedsliv.

Isolerede aminosyer

Virizil indeholder også to aminosyrer som går under navnet L-arginin og L-citrullin. Historien bag dem går også langt tilbage.

Allerede i år 886 blev L-arginin isoleret for første gang – efter sigende fra ekstrakt af blomsten lupin – mens L-citrullin kom til verden fra en vandmelon i 1914. Aminosyrerne er i dag også blevet populære i kosttilskud, som bruges af sportsudøvere.

[col=#20BB8B/Zink] og testosteron

Når mænd kommer op i årene, sker der ofte forandringer i soveværelset. Sexlysten daler, og der er mindre energi. En del af årsagen er testosteronniveaet, der naturligt falder med alderen.

Mineralet zink i Virizil bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet og til en normal frugtbarhed og reproduktion. 

Solskin på dåse!

Hvis du bestiller Virizil denne uge, får du et helt års forbrug af vitamin D med som gave
Så der er rigeligt til, at både du og din partner kan klare jer igennem vinteren. Med ingredienserne i Virizil vækker du forårsfølelsen i soveværelset - og med vitamin D giver du kroppen solskin. Den perfekte cocktail til et godt kærlighedsliv!

Skal I tyvstarte foråret?

Køb Virizil - og få vitamin D med i gave!

Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Kan derudover hjælpe med at fremme rejsning og vedligeholde det gode seksuelle samliv. Vitamin D bidrager til immunforsvarets normale funktion og til at vedligeholde normale knogler, normale tænder og en normal muskelfunktion. Derudover spiller vitamin D en rolle i celledelingsprocessen