"Sådan tabte jeg mig”

Judith Andersen sætter stor pris på at nyde sine weekender med god mad og vin. Af den grund har hun også oplevet, at der nemt kunne komme nogle ekstra kilo på sidebenene. I dag har Judith fundet hjælp til sin vægt og kan samtidig spise den samme slags mad som tidligere.

Chili sætter forbrændingen i vejret. Konjakrod (glucomannan) bidrager til vægttab, når det indtages som del af en energireduceret kost. Chrom medvirker til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Mad og god vin

– De fleste weekender nyder jeg godt af de kulinariske goder, som livet byder på: mad og god vin. Det er noget, jeg sætter stor pris på og som er en del af mit sociale liv. Derfor kan der nemt komme nogle ekstra kilo på sidebenene, siger Judith Andersen fra Skive.

– Jeg har smidt de ekstra kilo med hjælp fra konjakrod og chili, som er ingredienser i ChiliTrim. Nu bruger jeg produktet forebyggende, kan man godt sige. Jeg tager 2 tabletter før måltiderne, og det holder min vægt stabil. Jeg spiser stadig den samme slags mad, som jeg plejer - jeg spiser bare mindre af den, siger Judith, der er uddannet kok med en AU i ledelse. 

Reducerede vægten med konjakrod

– Jeg har smidt de ekstra kilo med hjælp fra konjakrod og chili, som er ingredienser i ChiliTrim. Nu bruger jeg produktet forebyggende, kan man godt sige. Jeg tager 2 tabletter før måltiderne, og det holder min vægt stabil. Jeg spiser stadig den samme slags mad, som jeg plejer - jeg spiser bare mindre af den, siger Judith, der er uddannet kok med en AU i ledelse.  

– Mon ikke også jeg skal nyde en god bøf i aften når min veninde kommer forbi, og lidt fredagsslik til Vild med Dans – bare fordi jeg kan, siger Judith med et smil. 

– Konjakrod og chili i ChiliTrim holder mig slank, siger Judith.

På kur? Det tager tid at tabe sig. Chili og konjakrod kan hjælpe dig på rette vej.

Interesseret?

Gør som Judith og prøv Chilitrim i dag