Ro i maven

52-årige Annika kender alt til maveproblemer. I en lang periode var hendes liv dikteret af dem, og hun takkede ofte nej til at gå ud med vennerne, fordi hun ikke stolede på sin egen mave. Ville den rumle igen? Eller blive oppustet? Først da hun prøvede de naturlige ingredienser i Macoform, kom maven på rette kurs.

Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion, afhjælper oppustethed og flatulens samt fremmer vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance.

Havde luft og uro i maven

- Jeg følte mig utilpas i min krop og havde luft og uro i maven. Det var især slemt sidst på dagen, fortæller Annika, som beskriver det som en svær tid. Hun gjorde alle de rigtige ting. Motionerede, gik lange ture og tabte de overflødige kilo, men maven drillede stadig.

Følte sig alene
- Jeg takkede ofte nej til at gå ud med mine venner, eller undgik at spise store måltider i selskab med andre, fordi jeg ikke stolede på min mave, siger Annika.   

Det var en hård periode, hvor udfordringer i privatlivet påvirkede humøret, og fordøjelsesbesværet hjalp ikke på det. Annika følte sig hæmmet af sin oppustede mave. Den var altid urolig, og hun var træt af at skulle tænke på den hele tiden. 

- I lang tid troede jeg, at det skyldtes overvægt, men det var slet ikke tilfældet. Jeg tabte mig, men problemerne gik ikke væk af den grund. 

Annika var opsat på at finde en løsning. Hun ønskede et naturligt produkt, som kunne hjælpe hende, og kastede sig ud i en masse.    

- Nu kan jeg gå ud og spise med vennerne igen, og jeg rejser, når muligheden byder sig. Min mave sætter ikke længere begrænsninger, afslutter Annika med et smil. 

En naturlig løsning 

- Jeg afprøvede mange forskellige plantebaserede produkter. Nogle havde en smule effekt, men jeg fandt ikke et, der for alvor hjalp, siger Annika.   

- En dag så jeg en annonce for Macoform på Facebook. Jeg kunne genkende mange af de problemer, der blev fremhævet, så selvfølgelig ville jeg prøve! Det var nemt at bestille, og pakken passede perfekt i postkassen.    

Allerede efter de første uger begyndte hun at mærke en forskel, og nu er Macoform ikke noget, hun ville være foruden. Det er blevet en fast del af dagligdagen.   

- Nu kan jeg gå ud og spise med vennerne igen, og jeg rejser, når muligheden byder sig. Min mave sætter ikke længere begrænsninger, afslutter Annika med et smil. 

Din daglige hjælp til fordøjelsen: normal tarmfunktion, mindre oppustet og velbehag i maven.

Interesseret?

Gør som Annika og prøv Macoform i dag