”Jeg har fået energien og overskuddet tilbage”

Da en række uheld fik Flemming til at stoppe sit lange arbejdsliv, forandrede det den ellers så glade og arbejdsomme mand. Efter en lang periode med træthed og manglende energi har Flemming igen overskud til at være den mand, far og morfar, han ønsker at være. Og smilet er tilbage i øjnene.

Rosenrod medvirker til optimal mental og kognitiv funktion, mens schizandra bidrager til mentalt og fysisk velvære samt stresshåndtering. Vitamin B12 i Energo bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Uden energi og lyst

I en lejlighed tæt på vandet i Greve bor Flemming sammen med konen Runa. Flemming har altid været en arbejdsom mand, der har fået tingene fra hånden og har nydt at gøre det. Energien og overskuddet har stort set altid været der.

Efter et langt arbejdsliv som chauffør måtte Flemming dog stoppe på grund af en række uheld. Det forandrede den ellers så glade og arbejdsomme mand. Han blev sur og tvær uden energi og lyst.

Familien har altid holdt sammen og været der for hinanden, men der var ikke nogen, som kunne hjælpe Flemming nu.

-Jeg er utrolig glad og taknemmelig over at have fået energien og overskuddet tilbage. Nu er jeg atter den mand, far og ikke mindst morfar, som jeg ønsker at være.

Energi og overskud

Flemming faldt tilfældigvis over en brochure med energipillen Energo, som han besluttede sig for at afprøve. Der gik ikke lang tid, før Flemming begyndte at mærke en bedring. Energien vendte tilbage.
I dag går Flemming gerne en tur ved Greve Strand, hvor han nyder udsigten og den skønne luft. Overskuddet til at være der for familien er der også.

- Jeg er utrolig glad og taknemmelig over at have fået energien og overskuddet tilbage. Nu er jeg atter den mand, far og ikke mindst morfar, som jeg ønsker at være, smiler Flemming.

Føler du dig stresset, træt og uskarp? Øg dit energiniveau og få mere overskud til en travl hverdag.

Interesseret?

Gør som Flemming og prøv Energo i dag