"Endelig hjælp til min uberegnelige mave"


Saris liv har i rigtig mange år været udfordret af fordøjelsesbesvær og oppustet mave. Ubehag meldte sig efter måltider, og den oppustede mave gjorde det mange gange svært at vælge noget passende tøj. Da en af hendes veninder anbefalede Macoform med indholdsstoffer til maven, fik Sari endelig hjælp.

Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion, afhjælper oppustethed og flatulens samt fremmer vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance.

Uberegnelig mave

Sari lever et aktivt liv med regelmæssig motion og gåture med hunden som vigtige aktiviteter. Alligevel har hun måttet kæmpe med forskellige maveproblemer. Ikke mindst en så uberegnelig mave, at det mange gange har sat en stopper for den aktive livsstil.

- Jeg har altid haft en urolig mave. Jeg har simpelthen måttet leve med, at den bare var uberegnelig. Jeg husker, at jeg som ung var nødt til at lægge mig på sofaen efter et mellemmåltid, fordi jeg følte ubehag i maven, fortæller Sari.

Sari oplever også udfordringer med maven som en direkte konsekvens af den livsstil, hun fører.

Gik klædt i et 'telt'

- Jeg kan godt lide at lave mad og elsker god mad. Men selvfølgelig sker det, at jeg spiser for meget - også mad som ikke fordøjes så let, indrømmer Sari.

Saris arbejde er indimellem hektisk og med stramme deadlines. I de stressede dage spiser hun ikke altid så fornuftigt, hvilket har en negativ effekt på hendes mavefunktion.

- Med tiden blev jeg mere og mere generet af opstød og især oppustethed. Jeg forsøgte at undgå visse fødevarer for at mindske ubehaget. Men uden nogen egentlig hjælp. At vælge noget passende tøj var også svært. Jeg foretrak mange gange at gå klædt i et 'telt' for at skjule min oppustede mave, fortæller Sari forlegent og har samtidig svært ved at holde grinet tilbage.

Sari:

- Jeg har virkelig nydt godt af Macoform, fortæller Sari, som tager det i forbindelse med de store måltider.

Maven faldt til ro

- En dag fortalte jeg så en veninde om mine problemer. Der hørte jeg første gang om Macoform og planteekstrakterne, som kan give balance i maven.

Sari besluttede at følge venindens råd og prøvede Macoform.

Efter at have brugt Macoform og dens indholdsstoffer et stykke tid bemærkede Sari, at hendes mave faldt til ro. De maveproblemer, som havde drillet Sari så længe, begyndte til sidst at aftage.

- Jeg har virkelig nydt godt af Macoform, fortæller Sari, som tager det i forbindelse med de store måltider.

- Når jeg har fået det bedre, er det ofte sket, at jeg har glemt at tage tabletterne. Når maveproblemerne så vender tilbage, bliver jeg mindet om det, der har hjulpet min mave, og at tage det regelmæssigt, afslutter Sari med et tilfreds smil.

Din daglige hjælp til fordøjelsen: normal tarmfunktion, mindre oppustet og velbehag i maven.

Interesseret?

Gør som Sari og prøv Macoform i dag