Dyk ned i overgangsalderens historie

Synes du, overgangsalderen er hård? Så skulle du prøve at leve i 1800-tallet, hvor hedeture blev mødt med skepsis… sommetider frygt.

For hvorfor stoppede de månedlige blødninger? Kunne det ligefrem være hekseri?

Har du en normal prostatafunktion?

Mange mænd oplever forandringer med vandladningen i takt med, at de bliver ældre. Det skyldes bl.a., at prostata vokser med alderen.

Er det noget, du kan genkende? Læs artiklen og tjek dig selv ...

Husråd mod luft i maven

Luft i maven er på den ene side naturligt men på den anden side en stor gene for mange. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at komme det til livs. Få 9 nyttige tips her!

Hvad gør kollagen?

I de seneste år er kollagenpulver blevet et populært alternativ til rynkecreme. Det er nemt at tage og kan drysses i morgenkaffen eller et glas vand som en del af hverdagsrutinen. Men hvad er kollagen lavet af, og hvad er kollagen godt for? Få svar på dine spørgsmål her.

Hvorfor har jeg tyndt hår?

Kæmper du med tyndt hår, en vigende hårgrænse og høje tindinger? Du er langt fra alene. Tyndt hår og hårtab hos mænd og kvinder er et udbredt problem. Men der er heldigvis masser af ting, du kan gøre for at få dit tynde hår til at se tykkere og sundere ud.  

Start året med nye kræfter

Nogle starter året uden de helt store mål. Hvis bare tingene går nogenlunde som forventet, er det godt nok... Men hvorfor ikke begynde 2023 med et BANG?

Træt i benene?

Træthed i benene er ganske almindeligt. Når alt kommer til alt, bruger de fleste af os benene hver eneste dag. Desværre oplever mange, at deres ben bliver tunge og trætte uden grund – særligt når de kommer op i årene. Men hvordan ved du, om det skyldes aldersrelateret slid? Eller om der er noget andet på færde?

Undersøgelse: Så tilfredse er kunderne med Prostabona Plus

Der findes mange videnskabelige undersøgelser, men sommetider er der intet, der slår, kundernes egen vurdering. Og når det gælder Prostabona Plus, er de enige om, at planterne kan noget.

Læs svarene fra kundeundersøgelsen her - og mød to af de tilfredse brugere.

Prostabona Plus indeholder ekstrakt af hørfrø, som bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd, samt fennikelfrø som medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin.