"Mine ben føles meget lettere"

I mange år har Eva Randi været generet af mine ben, som føltes tunge og trætte - med meget synlige vener. I de værste perioder kunne hun kun holde ud at have sutsko på. Eva Randis problemer med benene varede ved, indtil hun begyndte på produktet Venolet med naturlige indholdsstoffer. I dag anbefaler hun Venolet til alle, der døjer med benene.

Rødvinsblade/kerner bidrager til en god blodgennemstrømning i benene, reducerer trætte og tunge ben. Kan også forbedre hudens generelle udseende.

Sko var ukomfortable

- Jeg kaldte mine ben for "stænger", for det så virkelig sådan ud!

Eva Randi fortæller om sine tidligere problemer, som gjorde det svært for hende at bevæge sig. Særligt om sommeren var det problematisk.

- I mange år har jeg været generet af mine ben, som føltes tunge og trætte - med meget synlige vener. I de værste perioder kunne jeg kun holde ud at have sutsko på. De sko, jeg plejede at gå i, var ikke særligt komfortable for fødderne, fortæller Eva Randi.

- Efter nogle uger føltes mine ben ikke længere så tunge og trætte, og nu kan jeg gå i helt almindelige sko uden problemer. "Stængerne" er blevet mere normale igen, fortæller Eva Randi med et stort smil.

Har altid kunnet lide naturprodukter

Eva Randis problemer med benene varede ved, indtil hun begyndte på produktet Venolet med naturlige indholdsstoffer.    

- Jeg har altid kunnet lide naturprodukter og har forsøgt mig med en del forskellige. Da jeg så annoncen med produktet Venolet i en avis, vidste jeg bare, at det var noget, jeg skulle prøve.

Hun ringede til Wellvitas kundeservice og bestilte sin første pakke Venolet. Venoletinneholder bl.a. ekstrakt af rødvinsblade/kerner, som bidrager til en god blodgennemstrømning i benene og kan reducere følelsen af tunge og trætte ben.

- Nu har jeg så prøvet Venolet. Du kan tro, at jeg blev glad, da jeg oplevede forandringen.

- Efter nogle uger føltes mine ben ikke længere så tunge og trætte, og nu kan jeg gå i helt almindelige sko uden problemer. "Stængerne" er blevet mere normale igen, fortæller Eva Randi med et stort smil.

- I dag siger jeg til alle, der døjer med benene - prøv Venolet med naturlige ingredienser. Det virkede perfekt for mig.

Pænere hud, mindre appelsinhud og ben der føles mindre trætte og tunge. Støt dine vener og få hjælp.

Interesseret?

Gør som Eva Randi og prøv Venolet i dag