”Jeg fik styr på mine hedeture”

Susanne har arbejdet med helseprodukter og kender til, hvordan naturen kan hjælpe med kroppens problemer. Derfor var det oplagt for hende at kigge i den retning, da hun i overgangsalderen begyndte at få hedeture. I dag er hedeturene blevet færre, og de få, der er, går hurtigt over.

Rødkløver medvirker til at reducere hede- og svedeture, og salvie styrker håret ved hormonel ubalance. Indeholder også vitamin B6, der bidrager til at reducere træthed samt til regulering af hormonbalancen.

- Jeg har truffet manden i mit liv. Jeg er glad og er mig selv igen. Så er det bare irriterende, at kroppen ikke har villet samarbejde og opføre sig lige så ungdommeligt, som jeg føler mig, griner Susanne og hentyder til sine hedeture.

Til hverdag arbejder den 56-årige kvinde som lærer for unge med specielle behov. Tidligere har hun været sælger for helseprodukter og har fortsat stor interesse for naturprodukter.

Da hedeturenes gener blev for mange og kraftige, var det derfor helt oplagt for Susanne at finde en løsning baseret på naturlige ingredienser. En god veninde anbefalede Menoflora, som bl.a. indeholder rødkløver, salvie og soja.

- Jeg kendte alle ingredienserne fra min tid som sælger af naturprodukter, så den kombination havde jeg stor tiltro til.

Susanne synes lige som mange andre kvinder, at overgangsalderen er en fase i livet, som kroppen skal igennem på en naturlig måde. Rødkløver og salvie, som indgår i Menoflora, er skånsomme og hjælper kroppen med at håndtere de gener, som denne periode kan medføre.

Susanne fulgte sin egen overbevisning og venindens råd. Hun bestilte en pakke Menoflora på nettet og blev ikke skuffet. Langt fra!

-Jeg glemte at tage Menoflora en uge. Det opdagede jeg, da hedeturene kom tilbage meget pludseligt. Så det kommer ikke til at ske igen.

Nu er hedeturene svage og går hurtigt over

Tabletterne virker perfekt. Effekten kom hurtigt. Hedeturene kan fortsat komme, men nu er de svage og går hurtigt over. Kroppen og jeg er blevet venner igen ... og jeg nyder livet, fortæller hun med et smil.

Når Susanne er kommet igennem en periode med hedeture, kan det ske, at hun glemmer at tage tabletterne, fordi generne ikke minder hende om det.

- Jeg glemte at tage Menoflora en uge. Det opdagede jeg, da hedeturene kom tilbage meget pludseligt. Så det kommer ikke til at ske igen, forsikrer Susanne.

Jeg vil jo helst, at kroppen fortsat skal have samme alder som min hjerne og hjerte, ler hun.

Din krop - din overgangsalder. Koncentrat af planter til at håndtere kroppens naturlige forandring.

Interesseret?

Gør som Susanne og prøv Menoflora i dag