En kæmpe hjælp til mine vener

En kæmpe hjælp til mine vener

For Marianne handler livet om at være i bevægelse. Hendes ben er altid i gang. Men i lang tid døjede hun med trætte og tunge ben, og det var tæt på at tage løbeglæden fra hende. Først da hun prøvede plantebaserede ingredienser, blev det sjovt at røre sig igen. I dag er benene i topform.
Tags: Venolet
Fredrik fik styr på sexlivet

Fredrik fik styr på sexlivet

Et godt samliv har altid været vigtigt for 64-årige Fredrik! Derfor ramte det ham hårdt, da han begyndte at få problemer med sin udholdenhed i soveværelset. Lysten var væk, og han kunne ikke genkende sig selv. Fredrik satte sig for at finde en løsning – og den blev mere naturlig, end han kunne have håbet på.
Tags: Virizil
Hjælp til mave og fordøjelsesbesvær

Hjælp til mave og fordøjelsesbesvær

42-årige Jon Limkilde kender alt til oppustethed og fordøjelsesbesvær. I en lang periode sugede det glæden ud af hans hverdag. Maven var altid udspilet, og når han så sig selv i spejlet, lignede han en "gravid". Først da hans partner foreslog plantebaserede ingredienser, fik han hjælp, så maven blev flad igen.
Tags: Macoform
Jeg har det bare ... fantastisk!

Jeg har det bare ... fantastisk!

Høje temperaturer er ikke noget, der skræmmer Annika. Hun har boet i Dubai og rejser meget med sit arbejde. Alligevel kom overgangsalderens hedeture som noget af et chok. Hun følte sig antændt indefra. Varmen blussede op og blev til svedperler på huden, selv når vejret var koldt. Heldigvis havde hendes veninde et råd, der hjalp hende til færre hedeture.
Tags: Menoflora
Jeg har fået min søvn og energi tilbage

Jeg har fået min søvn og energi tilbage

En god nattesøvn er topprioritet for Monica på 56, når hun ved siden af to jobs også skal have overskud til jitterbug og tre sibiriske præmiekatte. Derfor blev dagene hårde, da hun røg ind i en periode med stress og medfølgende dårlig nattesøvn. En veninde foreslog hende Sedaforte Plus med bl.a. passionsblomst. Det skulle vise sig at være den helt rigtige løsning for Monica.
Jeg måtte skrive huskesedler til mig selv

Jeg måtte skrive huskesedler til mig selv

Berit er en aktiv kvinde, som ofte går ture på 5-6 km. Hun har en stor appetit på at rejse og sidder sjældent med hænderne i skødet, men da hendes mor blev syg, fik hun svært ved at bevare overblikket. Huskesedlerne hobede sig op på køleskabet, og energien forduftede. Den overraskende hjælp fandt hun i et særligt planteudtræk.
Tags: Tempozil
Jeg vil klart anbefale det til andre modne mænd

Jeg vil klart anbefale det til andre modne mænd

Ole elsker at spille golf. At kunne gå 18 huller uden at skulle tænke på hverken sin prostata eller vandladning var grunden til at han begyndte med Prostabona Plus. I dag anbefaler han de plantebaserede tabletter til alle andre modne mænd, der vil støtte deres prostatafunktion og en normal vandladning.

Ro i maven

Ro i maven

52-årige Annika kender alt til maveproblemer. I en lang periode var hendes liv dikteret af dem, og hun takkede ofte nej til at gå ud med vennerne, fordi hun ikke stolede på sin egen mave. Ville den rumle igen? Eller blive oppustet? Først da hun prøvede de naturlige ingredienser i Macoform, kom maven på rette kurs.
Tags: Macoform
Sara fik sit fyldige hår tilbage

Sara fik sit fyldige hår tilbage

Alting kørte for 23-årige Sara. Hun elskede sit arbejde som pædagog, spillede masser af fodbold og havde opnået et succesfuldt vægttab. Men fundet af en klynge hår på sofaryggen ændrede alt. Pludselig var de alle vegne. I brusekabinen, på puderne og fremfor alt … i hårbørsten.
Tags: Hair Grow
Sådan fik jeg pæne og lette ben

Sådan fik jeg pæne og lette ben

Jette har altid elsket at danse, men i lang tid gjorde hendes trætte ben det svært at komme ud på gulvet. Hun mistænkte, at det var venerne, der var problemet. Først da hun prøvede ingredienserne i Venolet, blev dansen til en leg igen. 

Tags: Venolet
Sådan fik jeg styrket min hårvækst

Sådan fik jeg styrket min hårvækst

Da Filip opdagede, at hans hår var blevet tyndere, kom det som et chok. Det så fladt ud, selv efter han havde sat det, og spidserne føltes tørre og slidte. Mange af hans slægtninge døjer med hårtab, så han vidste, at det løb i familien. Filip satte alt ind på at modvirke det tynde hår, og da han prøvede de koncentrerede plantestoffer i Hair Grow, stod det klart, at han havde fundet det helt rette.
Tags: Hair Grow
Sådan klarer mine øjne en lang dag foran skærmen”

Sådan klarer mine øjne en lang dag foran skærmen”

Laila tilbringer mange timer foran skærmen. Det kommer man ikke udenom, når man er økonomichef. Hver dag er hun fordybet i bittesmå tal, og når det ikke er regnskaberne, der fylder, er det mad og bagning. Men da Laila blev ældre, fik hendes øjne brug for flere pauser, så hun spurgte sin optiker, hvordan hun kunne støtte synet. Optikerens råd var ikke bare overraskende - det gjorde en mærkbar forskel.
Tags: Vistavital